Buna si tie... deci si eu am patit, ba chiar mi-a intarziat o luna iar luna viitoare a recuperato si pe aia. Se intampla mereu, ar trebui sa ne bucuram ca ne mai uita menstruatia asta ca pe mine uneori ma ingrozeste. NU ARE ABSOLUT NIMIC DACA A INTARZIAT O SAPTAMANA.
Numai bine:*
Stai linistita nu este absolut nimic rau.asa cum tu ai spus ai doar 13 ani este perfect normal, la varsta ta inca nu ai un ciclu regult(sa iti vina in aceeasi perioada). e posibil sa iti vina ori mai devreme ori mai tarziu. ciclul va deveni regulat abia peste cativa ani.si eu cand eram de varsta ta la fel pateam. deci fi fara grija nu esti bolnava nu ai absolut nimic.:*
Multumesc tuturor pentru raspunsuri.As vrea sa va dau la toate fundita dar din pacate nu se poate . Oricum, ma bucur ca si voi sunteti de acord cu mine si cu faptul ca se mai intampla. Sunt sigura ca totul va fi bine si multumesc ca m-ati linistit.
Va doresc toate cele bune.
Pai cum tu ai zis ca esti mica eu o sa iti spun ca ciclul la varsta asta nu s`a reglat inca si din aceasta cauza intarzie ca nu cred ca ti-a venit p la 11 ani ca sa se regleze cam dupa 1 an jumate 2 ani ti se regleaza
sper ca te-am ajutat si ca te-am mai linistit