| SelGomez a întrebat:

FRATILOR. Am pus o intrebare simpla.straight face Mi-a intarziat ciclul in jur de o saptamana, s-a mai intamplat sa mai intarzie uneori, si are vreo legatura cu faptul ca timp de vreo saptamana am mancat doar 500-600 calorii pe zi si acum o saptamana jumate am mancat ceva stricat la o matusa si am vomitat [ am vomitat pentru ca am avut indigestie ]. SI NU SUNT BOLNAVA, NU AM NIMIC, PUR SI SIMPLU NU A VENIT INCA. AM DOAR 13 ANI. SUNT UN COPIL, ce naiba, asa ca nu va mai ganditi la prostii. | si fara sfaturi.gen : mergi la doctor, ca nu merg. sunt sanatoasa tun |.
Vreau sa intreb doar daca voua vi s-a intamplat si daca nu e nimic rau happy.
Funditahappy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| EuSiCuMine a răspuns:

Buna si tie... deci si eu am patit, ba chiar mi-a intarziat o luna iar luna viitoare a recuperato si pe aia. Se intampla mereu, ar trebui sa ne bucuram ca ne mai uita menstruatia asta ca pe mine uneori ma ingrozeste. NU ARE ABSOLUT NIMIC DACA A INTARZIAT O SAPTAMANA.
Numai bine:*

3 răspunsuri:
| lovem3 a răspuns:

Stai linistita nu este absolut nimic rau.asa cum tu ai spus ai doar 13 ani este perfect normal, la varsta ta inca nu ai un ciclu regult(sa iti vina in aceeasi perioada). e posibil sa iti vina ori mai devreme ori mai tarziu. ciclul va deveni regulat abia peste cativa ani.si eu cand eram de varsta ta la fel pateam. deci fi fara grija nu esti bolnava nu ai absolut nimic.:*

| SelGomez explică:

Multumesc tuturor pentru raspunsuri.As vrea sa va dau la toate fundita dar din pacate nu se poate sad. Oricum, ma bucur ca si voi sunteti de acord cu mine si cu faptul ca se mai intampla. Sunt sigura ca totul va fi bine si multumesc ca m-ati linistit.
Va doresc toate cele bune.

| valThina a răspuns:

Pai cum tu ai zis ca esti mica eu o sa iti spun ca ciclul la varsta asta nu s`a reglat inca happy si din aceasta cauza intarzie happy ca nu cred ca ti-a venit p la 11 ani ca sa se reglezehappy cam dupa 1 an jumate 2 ani ti se regleaza happy
sper ca te-am ajutat si ca te-am mai linistitwinking