| andu10 a întrebat:

Fratilor sunt disperat.Acum vreo 7 luni am stat cu o fata care avea hepatita c.Nu am facut sex, doar am sarutat-o de doua ori in 3 saptamana cat am stat cu ea, ma refer la sarut cu limba, dar oricum a fost ceva scurt sa zic cam 10 secunde a durat fiecare sarut.In rest doar un pupat pe buze, atat si nimic mai mult.Acum sunt cam disperat si mi-e frica sa nu fi luat boala.Am stat cu ea cam de pe 1 noiembrie 09 pana pe 20 noiembrie 09 si mi-am facut analizele cam pe 18-20 februarie si nu mi-a aparut nimic.Chestia e ca in disperarea mea, am tot cautat pe google simptome si multe altele, iar apoi cum aflam o simptoma noua incepeam sa o resimt.Nu stiu ce sa ma mai fac, oricum la analzie nu mai am curaj sa ma duc din nou, Multumesc mult celor care or sa-mi raspunda, orice parere e bine venita

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistit! Eu stau cu sor'mea in casa care are hepatita c. mai mananc dupa ea...nu te poti ferii tot timpul... imi fac analizele si de 10 ani nu am nimic!

| Derye a răspuns:

E doar frica si stresul. Nu ai absolut NIMIC. Resimteai simptomele de la frica, ti se parea doar ca le ai. Fa'ti niste analize, desi eu sunt 100% sigur ca n'ai nimic.

Aici ( http://www.sfatulmedicului.ro/......itere-_643 ) aflii mai multe.