Nu acum multe sant contrafacute, cu chimicale si aditivi ca sa iasa banii producatorii folosesc produse ieftine pentru a elabora multe chestii.
Fiecare fruct sau leguma au vitamine diferite, ideea este ca fructele se pot manca crude pe cand legumele prin fierbere mai pierd din ele, asa ca fructele ar fi cu mai multe vitamine in final
Depinde ce fruct si ce leguma compari+ ca au vitamine diferite . In orice caz, fructele in general ar avea mai multe vitamine.
Atat fructele, cat si legumele.
Exista, in natura si fructe campioane in vitamine.
Exemplu:catina alba contine vitaminele A,C,D,E,F, K, P si aproape toate vitaminele din complexul B.
Macesul este considerat"Campion mondial" in ceea ce priveste maximul existent de vitamina C in natura. Esta vorba de specia Rosa pendulina L. Contine si vitaminele A, B1, B2, E, K, P.
Nu.trebuie.sa.radem.de.altii.daca.nu.stiu.ceva.asta.e.nu.stiu.nu.stiu
scumpa.mea.da.au.multe.vitamine.si.calciu.in.special.cele.verzi.nu.te.rosina.daca.nu.stii.sper.ca.te-am.ajutat.multa.bafta
funda?
Nu prea inteleg, si is baiat
Scuze.daca.esti.bait.am.crezut.ca.esti.fata
pai.altii.radeau.de.tn.ca.nu.stii.daca.au.vitamine...deci.nu.te.rusina.in.caz.de.vezzi.comentarii.stupide..au.multe.vitamine.calciu.si.in.special.cele.verzi.si.portocalii.sper.ca.te-am.ajutat