Fumatul e in felul urmator. Tigarile sunt nocive pentru toata lumea. Cum spunea si ioanaaaaa, depinde de organism cat de repede simti efectele. Dar ce e de fapt nociv in ele nu e tutunul si nicotina ci hartia. E tratata cu gudron care e periculos. Nu mori! Dar cresc riscurie de imbolnaviri. Daca fumezi trabuc (de calitate, nu tratat cu nu stiu ce arome si prostii) sau pipa, nu ai nimic.
Daca tot sunt la subiect, mai lamuresc o chestie. Toata lumea zice ca provoaca dependenta. Intr-adevar, daca fumezi o data, mai vrei. Dar nu e o dependenta fizica. Nu intri in sevraj, nu o iei razna. Pofta aia de care vorbeste toata lumea e doar la nivel psihic. Nu incurajez fumatul, dar nici dracul nu e chiar asa negru cum pare.
Sper ca m-ai inteles!
Afecteaza pe toata lumea, adica orice fumator e afectat mai devreme sau mai tarziu. la unii apar afectiunile mai dev la altii mai tarziu dar apar. depinde de organism cat d repede apar si de cate tigari fumeaza pers respctiva. sper ca ti.am fost d folos
Fumatul ii afecteaza pe toti care fumeaza si pe unii care nu fumeaza, daca stau mult in fum.Sunt persoane care au fumat toata viata si la 80 de ani sunt mai sanatoase decat cei care nu fumeaza, dar au dintii galbeni spre exemplu.Pe unii ii afecteaza fumatul mai mult sau mai putin. Daca nu te-ai apucat de fumat nu te apuca da dependenta, miroas urat hainele, iti afecteaza sanatatea. Daca deja fumezi lasa-te cat mai curand.Eu regret amarnic ca m-am apucat de fumat. Dupa cum ai vazut la tv unii se imbolnavesc grav de la fumat.
anonim_4396 întreabă:
DANyi întreabă: