| rzv1337 a întrebat:

Fumatul cauzează oprirea dezvoltarii in inaltime, ingrasare, etc? Am 14 ani si am fumat vreo 2-3 luni zilnic aproape, m-am lasat 3 luni si m-am fost reapucat, dar cu 2 tigari pe saptamana. Acum nu mai fumez deloc, vazand ca am slabit 4 kg in 2 saptamani. Am 1, 70 si 57 KG. Cum m-as putea ingrasa rapid? Macar 65-70 KG.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Nilsson a răspuns:

Nu se poate confirma daca fumatul cauzeaza oprirea cresterii in inaltime, dar asta ar fi cea mai mica problema in conditiile in care stim sigur ca provoaca dependenta, insomnii, cancer de toate tipurile sau ciroza.
Daca vrei sa mai iei in greutate trebuie sa mananci sanatos si diversifica si sa faci antrenamente fizice.
Sa tii cont ca e si perioada verii si slabirea e normala in aceste luni.
Daca mai continui sa slabesti trebuie sa te duci la un medic.

6 răspunsuri:
| PaulStudio a răspuns:

Sa mananci mult, indicat ar fi carbohidrati compusi adica orez, fainoase, cereale, cartofi, si surse de proteine din oua carne rosie.

sau daca vrei sa pui pe tine grasime, mananci shaorma cu de toate happy

| 0k8 a răspuns:

La 1.70 cred ca e bine sa ai 55-60 de kg adica eu am 1.82 si am vreo 76 de kg si ma consider gras, in fine daca vrei sa te ingrasi mananca ciocolata si mananca la ore tarzii

| LPCTSTR a răspuns:

Nimic, prostia și-a făcut efectul, neuronii au fost deja influențați și obligați să cauzeze efectele scrise mai sus.
Irecuperabil, din păcate...

| sierra1 a răspuns:

Rămâi așa cum ești - e răpitor!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fumatul te afecteaza in multe feluri, mai ales la varsta asta, cand esti in crestere.

| RAY a răspuns:

Cresterea in inaltimea are legatura cu zestra ta genetica, dar eu spun sa lasi fumatul ca dai in cancer la plamani iar cancerul ala e mortal, ingrasarea rezulta din calorii

desi cel mai rapid e pe o dieta bogata in grasimi cel mai greu e pe o dieta bogata in proteine iar la mijloc e o dieta bazata pe carbo