| pao29ztxswjh a întrebat:

Fumez de trei ani,sau mai mult, țigări (zilnic)vape uri(la ocazie)si altele si nu cred ca am patit vreodată sa ma doara asa de tare gatu de la vape. Am stat aseară toata noaptea pe tt si trageam din vape in continuu pana a început sa ma doara gatul rau,se simte ca si cand ai puroi in gat. M am culcat sperând sa treacă pe a doua zi,n a trecut. Mi am masat putin gatul si am baut un ceai si se simte tot mai rau, deci daca aveți niste tips uri sau o explicație va rog sa ma ajutați. Kisses????????????

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Numai fuma ca faci cancer pulmonar, ăsta este doar inceputul, o sa fie vai de tine. Ce varsta ai?

| Cipi1212 a răspuns:

Renunță la fumat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand tigarile in orice forma posibila tot tigari sunt, cu mai multa nicotina sau mai putina tot tigari sunt. E important să realizezi faptul că trebuie să încetezi a mai fuma orice fel de tutun. Cumva acum vin "facturile" dar poti opri sa nu mai vina altele mai mari. Nu exista pe aceasta planeta o solutie pentru gatul tau intr-un mod "băbesc" așa cum ceri. Prescripția medicului iar dacă ții un pic la tine, cred că știi în adâncul tău că soluția ta la orice problemă în viață este credinta in Dumnezeu, daca as fi in locul tau L-as cauta mai mult pe Dumnezeu ca nu stii cat mai ai de trait

| StudentLaMedicina a răspuns:

Ți-ai iritat gâtul într-un mare fel. Mergi la farmacie şi ia nişte pastile Trachisan. Sunt bune pentru că au Lidocaină în ele. Ia pauză şi de la fumat şi de la vape.