Salut, nu stiu, stai linistit nu asta conteaza. Important e sa te ajute ce iti zic, nu sa obtin raspuns castigator.
Salut, In ceea ce priveste smegma, toti o avem mai mult sau mai putin, da e ok sa te speli cat de des e posibil cu apa calduta, dar nu fierbinte pentru ca e o zona sensibila. Faptul ca nu poti decalota penisul nu e din acest motiv. E posibil sa fie o mica fimoza, recomand un consult urologic. Numai bine!
Si cum se poate trata fimoza asta(nu pe cale chirurgicala)
de la ce apare?
Din pacate nu se poate trata fara interventie. Apare pentru ca pielea se deschide mai putin decat ar trebui pentru a permite penisului sa se dezvolte la parametric normali. Ma repet, nu e o interventie grea. E putin jenant dar cam atat.
Daca faci lab* si fortezi un pic, si daca se deschide pai gata cu interventia, sau...
Ideea e ca nu e ok sa fortezi. Sunt baieti care au reusit asa dar nu stiu ce sa zic. :-)
Deci nu stii consecintele, da?
In cel mai rau caz te poti allege cu o infectie locala.
Ms men, dar dc nu imi apare sa iti dau funda? Trebuie sa fie mai multi oameni la intrebare sau ce naiba?
Iata ca a mers.
:-) Merci. Daca mai e ceva, ma poti aborda oricand.
Salut, nu stiu, stai linistit nu asta conteaza. Important e sa te ajute ce iti zic, nu sa obtin raspuns castigator.