| jon22 a întrebat:

FUNDA Am mancat ieri o ciorba mi s-a parut mie ca e cam arcrisoara am nu am bagat de seama si azi m-am trezit cu o diaree dar nu apa pur si simplu moale ce mananc dau afara febra nu am sau dureri insuportabile vreau niste sfaturi sa scap de diaree si sa imi protejez sistemul digestiv

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| withoutmoney a răspuns:

Naspalaughing ia "Smecta" (iti zice farmacista cum) si zi-mi ca nu ti-a trecut in urmatoarele 30 minwinking

3 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Ia Furazolidon, este un antibiotic bun pentru infectiile intestinale.

| jon22 explică:

Si dupa ce opresc diaree cum pot reface tranzitul intestinal adica sa revina totul la normal?

| codrina_8326 a răspuns:

Pai posibil ca ciorba sa fie inacrita e foarte nasol am trecut si eu prin asta cel mai bine e sa consulti un medic...un truc pentru diareee este ori mananci cateva boabe de orez sau o lingurita de cafea functioneaza