| jon22 a întrebat:

FUNDA.Am o durere de cap moderata in partea stanga mai sus de ureche e un punct fix de durere.(am luat un nurofen acum 5min)Alte simptome nu am.Ce poate fi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MeimeiPinguinu a răspuns:

Inseamna ca durerea e provocata de la stres,nopti nedormite, lipsa de calciu. Daca ai probleme si esti stresat lasa-mi in comentariu sau mesaj id-ul tau si putem discuta, fac lucrul acesta cu multe persoane.Stresul duce la imbolnavirea psihica si rareori la cei tineri pot provoca boala Alzheimer.Ai putea sa mergi la un psiholog sau la medicul de familie pentru ati prescrie o reteta cu medicamente pentru stres ceea ce nu prea recomand si sa bei ceai de sunatoare care e bun pentru stres.

7 răspunsuri:
| MeimeiPinguinu a răspuns:

Ceau
Nu te alarma, daca ai luat pastila de durere de 5 minute nu are cum sa-si faca efectul atat de rapid.In caz ca nu trece mergi maine la medicul de familie, ti s-a mai intamplat sa ai durere acolo unde spui tu? Eu sper sa fie bine.Mult Succes!

| jon22 explică (pentru MeimeiPinguinu):

Doctorul neurolog a zis acum 2 saptamani cand am fost la el zicea ca acolo se produc migrene pe stres

| MeimeiPinguinu a răspuns (pentru jon22):

Inseamna ca durerea e provocata de la stres,nopti nedormite, lipsa de calciu. Daca ai probleme si esti stresat lasa-mi in comentariu sau mesaj id-ul tau si putem discuta, fac lucrul acesta cu multe persoane.Stresul duce la imbolnavirea psihica si rareori la cei tineri pot provoca boala Alzheimer.Ai putea sa mergi la un psiholog sau la medicul de familie pentru ati prescrie o reteta cu medicamente pentru stres ceea ce nu prea recomand si sa bei ceai de sunatoare care e bun pentru stres.

| FroddoLikesBlood a răspuns:

Poate e doar o migrena care s a extins sau ai nvoie de ochelari,daca nu iti trece cu nurofenul du-te la medic, poate fi ceva serios si nu poti sta sa, parerea mea.

| Mann02 a răspuns:

Probabil de la ochi, te-ai dus sa iti faci control? poate ai nevoie de ochelari big grin

| jon22 explică (pentru Mann02):

Am ocheri de 10 ani port(acum aproape 2 ani i-am schimbat)durerea nu e puternica e ca o arsura usoara dar numai intr-un loc

| Mann02 a răspuns (pentru jon22):

In cazul asta eu nu te pot ajuta, cel mai bine e sa mergi la medic, probabil e o chichita mica... sad

| marian223 a răspuns:

Eu am aceias problema ma doare capul in partea stanga mai sus putin de ureche si mereu in acelasi loc nu mai departe dar de la o vreme am luat albocalmin si n-am mai simtit nimic dar acasta durere apare si de la oboseala si efort peste puterile noastre