| jon22 a întrebat:

FUNDA.Am o durere de cap si in casa am un Codamin P o fi bun sa il iau totusi imi este cam frica am auzit ca este periculos

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| mariamaria22 a răspuns:

Daca nu ai probleme grave hepatice sau hipersensibilitate la paracetamol poti sa iei linistit.SA nu faci abuz, iei doar in caz ca te doare

2 răspunsuri:
| ForeverLivingProducts a răspuns:

Buna,sunt consilier pentru un stil de viata sanatos.promovez produse naturale din aloe vera..Compania pe care o reprezint are o crema pentru dureri de cap.de dinti. dureri abdominale..etc Cu aceasta solutie ne putem scuti si organismul de asimilarea atator medicamente care pot produce gastrita sau alte boli..Crema se numeste Aloe Heat Lotion.o emulsie care are in compozitie gel de aloe vera, ulei de jojoba, alantoina, ulei de eucalipt.etc. Daca doresti mai multe detalii lasa-mi un mesaj O zi frumoasa

| UltymateMe2 a răspuns:

Da