| DonMecanico a întrebat:

Funda!, Am o fata foarte ' scarboasa ', am puncte negre pe nas, gauri in obraji, cosuri, pete ramase de la cosuri, si nu stiu ce tratament sa fac, m-as gandii sa imi cumpar Zineryt+ skinoren, ar fi solutia cea mai buna?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Solutia cea mai buna e sa mergi la un dermatolog

| Azµre a răspuns:

Cea mai bună soluție este să vezi un dermatolog, pentru a scoate punctele negre recomand terapia cu aburi sau chiar saună happy

| h3r a răspuns:

Să mergi la un dermatolog.
De coșurile negre poți scăpa și tu...

| Gabriela_Mihaela_1990 a răspuns:

Buna,
Eu am fost un doctor dermatolog foarte bun si mi-a zis ca tratamente astea din farmacie anti-acnee au multe efecte secundare…de exemplu iți lasă pete.

Doctorul mi-a dat un tratament anti-acnee pe baza de creme cu 100% ulei pur de arbore de ceai(tea tree) de la Thursday Plantation.

In câteva zile de folosire, efectele au început sa apară.
Coșurile si punctele negre au început sa se usuce, tenul a devenit mai curat vizibil, si treptat au dispărut complet.
Alt sfat importat, trebuie sa iți schimbi săpunul normal cu un săpun organic cu 100% ulei pur de arbore de ceai pentru a controla excesul de sebum si pentru a distruge mai eficient coșurile
Iți recomand cremele, pe mine m-au scăpat complet de coșuri si puncte negre

| DonMecanico explică (pentru Gabriela_Mihaela_1990):

Ms frumos de sfat, as vrea mai exact sa-mi dai link-uri cu tot ce trebuie sa-mi cumpar, te rog frumos, iti ofer tie funda

| givehelp a răspuns:

Uite un medic naturist rus a zis asa o fraza: Daca doresti sa ai fata curata si respiratia prospata trebuie sa cureti intestinul gros, caci toate toxinele care ramin in organism sunt din cauza ca nu functioneaza bine I. Gros. Te-as sfatui sa excluzi din rationul tau: cartofii, dulciurile, pastele fainoase, piinea alba... Incearca. Poate gasesti si in romina pe inet metode casnice de curatare a intestinelor. Eu am facut sunt multamita, mirosul din gura a disparut, fata mii curata si foarte rar folosesc crema. Succes.

| DonMecanico explică (pentru givehelp):

Vreau sa am o fata curata, eu am tinut odata un regim, care se zicea ca, curata organisimul, am mancat timp de 3 zile, doar mere ( 13 pe zi ), si am baut apa, in rest n-am mancat nimic, am crezut ca da rezultate, n-a dat nimic., unde as putea face ce mi-ai zis tu, si mai exact cum? fii mai detaliata putin daca vrei sa inteleg :*

| givehelp a răspuns:

O ultima intrebare: ai cinstipatii?

| gabytza2013 a răspuns:

Zic ca cel mai bine e sa te duci la un dermatolog.e cel mai bine asa dai un ban da face