| pse2 a întrebat:

FUNDA! Am o problema.Pe tata il doare foarte tare soldul, il sageata prin el si se duce durere in jos pe picior. A facut vreo 10 injectii, recomandate de doctrul care i-a spus ca are Lombosceatica. Apoi a mers la acupunctura dar nimic. A facut masaj, unde i-a spus ca ia scarit de la loc, si is fixat ea ceva acolo, apoi 2 zile nu l-a mai durut deloc. Dupa aceea l-a apucat, iar. A mers iar la masaj, unde i-a spus ca are ceva cu rinichii, si i-a dat ceva tratament cu ceva imapchetare, ca sa ii tina cald si sa se maseze cu crema de galbenele. L-a ajutat o zi, apoi iar l-a durut straight face. Nu avem nici o idee ce ar putea avea. Daca stiti spuneti-mi, il doare ingrozitor!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| OanaG a răspuns:

Ttal meu a avut lombosciatica,a facut-o in urma unei raceli,tot asa a facut intai niste injectii de rahat,antiinflamatoare si ce crezi Ketonal, pentru ameliorare. Doar atat.

A mers la o doctorita in recuperari, si i-a dat sa faca 10 sedinte de fizioterapie si masaj cu diclofenac, acum nu mai are dureri, dar trebuie sa aiba grija la frig si la faptul cum ridica. Sanatate!

| jojo_2491 a răspuns:

E greu de spus ce are tatal tau,doar din ce ne povestesti tu.cel mai bine ar fi daca s-ar duce la un alt medic,sau chiar la mai multi, pana gaseste unul bun, care sa-l ajute.sanatate! daca nu vrea sa mai mearga la medic, sa faca 10 injectii cu profenid, una pe zi si sa evite efortul, caratul greutatilor si statul in frig.

| KsZ a răspuns:

Hei! Nu sunt sigura dar ar trebui sa-si faca niste radiografii la coloana. S-ar putea sa aiba hermie de disc. Si tata s-a operat si acelasi simptome le avea si el. Deci sa faca niste radiografii. Sper ca te-am putut ajuta macar putin. sad Imi pare rau pentru tatal tau.

| Vlach a răspuns:

Nu mai faceti acupunctura!
asta e erezie!