| Corina_7756 a întrebat:

[Funda]Buna, am o mica problema am 15 ani si sunt destul de slabuta, la corp nu sunt slaba am forme etc, numai ca la maini este o problema sunt foarte slabe. Uni mi-au recomandat sa ma mai ingras dar oricat as manca nu acumulez grasimilesad. Si vine destul de urat cand porti o rochie sau o un maieu. Ce as putea face? Multumeschappy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Tequilla_3721 a răspuns:

Nu trebuie sa te arunci in mancare, sa te infrupti pana iti vine sa lesini!
nu mai fi asa de complexata ca si eu sunt slaba...si aud multe dar nu le dau atentie.fii multumita asa cum esti. Si ai mai multa incredere in tine! Nu te mai lua dupa altii! Multi ar vrea sa arate ca noi, decat buldozere sau balene care nu mai au loc nici in oceane! sper ca te-am ajutat si astept fundita. Deci, in concluzie, ramai asa. o sa te ingrasi pe parcurswinking. Daca faci tratamente cu pastile sau daca o sa mananci ca inecata[scuze de exprimare] o sa iti faci rau si o sa iti dai metabolismul peste cap, iar mai tarziu vei regreta! Pupici si astept fundita!kiss

9 răspunsuri:
| kareina a răspuns:

Parerea mea este ca nu trebuie sa te ingrasi daca ai forme si te simti bine asa, chiar daca te ingrasi, imagineaza. ti ca nu se "ingrasa"doar mainile, acestea or sa fie aprox.la fel!

| ragaman a răspuns:

Metabolismul= procesele biochimice care produc substante folositoare din alimentele ingerate + procese care consuma substantele si elimina ceea ce e nefolositor in scopul acumularii de energie.
la tine procesele de consumare ale substantelor folositoare sunt mai intense decat cele de producere deci in principiu oricat(nu chiar oricat) ai manca organismul e in stare sa valorifice foarte repede substantele folositoare.
so...nu te grabi sa iei in greutate ca sa nu ajungi la dezechilibre metabolice si slabitul sa fie foarte greu. ai rabdare totul se rezolva de la sine, inca nu esti la maturitate fizica deplina. o sa ai timp sa fi si plinuta/mult mai plinuta

| ytalyanu a răspuns:

Poate ar trebui sa cosulti un medic, sa vezi de ce nu iei in greutate, succes

| LiaYapp a răspuns:

Consulta un doctor si el iti va spune ce sa iei

| Corina_7756 explică:

Va multumesc foarte mult pentru pareri:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Corina, eu cred ca trebuie sa ramai asa cum esti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru dezvoltarea masei musculare in acesta zona(care este cea mai buna alegere in cazul de fata), ajuta flotarile.In cazul in care nu le poti face normal, opteaza pentru o varianta mai usoara a acestora, cu genunchii indoiti( http://www.youtube.com/watch?v=MQbpzrXx67c ). In cazul in care le faci cu genunchii indoiti, incepe cu 10 flotari/zi si avanseaza pe parcurs la 30-40.In cazul in care le faci normal, cu picioarele intinse, incepe tot cu 10/zi si avanseaza pe parcurs la 20-30(acestea necesita mai multa forta, in concluzie numarul de repetari necesare pentru obtinerea rezultatelor dorite va fi mai mic). Succes.

| aldeaadinamaria a răspuns:

Nuapela la noi. Eu ti-as spune dar imi pare rau nusunt doctor.

| Ralucutza_5039 a răspuns:

Si eu Sunt Slaba...Shi multi zic ingrasate ca nu ti-ar sta raw mai garsalaughinghappy dar stii cum e manci si nu te ingrasii Si totusi cei care comenteaza de greutatea noastra sunt invidiosi ca nu pot arata ca noi altele sunt deja balene... Buldozer umanlaughing si zic ca fii multumitha asa si in leg cu mainile Las ca is frumoase asa cum sunt ele:X nu te descuraja:X