| Victoria29 a întrebat:

FUNDA! Buna, cine a tinut vreo dieta cu infometare, si toata ziua doar apa plata? Cat ati tinut-o? Ati slabit ceva? Cel mai bun raspuns primeste Funditawinking

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| doctoressa a răspuns:

Prin infometare vei pierde foarte multa masa musculara si putina grasime, iar dupa ce te vei opri din dieta vei pune la loc kilogramele sub forma de grasime.
http://www.i-medic.ro/articole/slabeste-sanatos

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Aia nu e dieta, aia e o modalitate de ati distruge organismul

| Victoria29 explică (pentru suntserios):

Deci cum Bianca Dragusanu sau Nicoleta Luciu, se infometeaza slabesc, dar nu isi distrug organismul?

| suntserios a răspuns (pentru Victoria29):

Ce modele ti ai ales si tu, de unde stii tu ce mananca ele? de unde stii ca sunt sanatoase? de unde stii ca nu isi baga degetele pe gat dupa ce baga o shaowrma? de unde stii ca nu stau cu perfuzia in vena ca nu se pot tine pe picioare? de unde stii ca nu se duc 2-3 ore pe zi la sala?

| Victoria29 explică (pentru suntserios):

Macar au o figura de invidiatwinking

| SweetSacrifice a răspuns:

10 zile 6 kg. Merita. Doar apa.

| andreea0shi0atat a răspuns (pentru SweetSacrifice):

Dar cati ani ai?
si cate kg ai avut si cate ai acum

| DisturbeDd a răspuns:

SMq dieta, banuiesc ca te ajuta mult...
p.s. sa strangi bani pentru spital...laughing))

| andreea0shi0atat a răspuns:

Eu nu am incercat...dar crede-ma ca vreau sa incerc! adica am vazut si la Monica Pop metoda asta si a functoat!

Întrebări similare