| AlinAlinul a întrebat:

Funda. Buna TPU am 16 ani si de cateva luni ma chinui cu acneea.Nu este o acnee care a erupt foarte grav dar am destule cosuri, surprinator fruntea imi este curata am cosuri doar pe obraji si pe gat de ceva timp si pe spate.Pe fata si gat nu par a fi cosuri sunt mai mult urmele de la vechiile cosuri pe care eu am avut ideea "geniala" se la sparg. Ce pot face sa scap de aceste urme? Va rog nu imi spuneti de zynerit, isotrexin, toate chestiile astea. Am fost si la dermatolog dar nu mi-a facut nimic.M-ar interesa tratamente facute in casa pe care voi le-ati incercat, in afara de mastile cu argila pentru ca nu m-au ajutat foarte mult. Va rog mult dau funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| WeaponGirl a răspuns:

Am avut o prietenă care a scăpat de coșuri cu Mibazon (un unguent veterinar) + tinctură de propolis, nu costă mult, în jur de 12 lei amandouă, îți dai seara cu tinctură de propolis, o lași două ore și după pui și unguentulsi lași pana dimineață happy, pe ea a ajutat-o, acum depinde și te ten... baftă!

| AlinAlinul explică (pentru WeaponGirl):

Si cate zile trebuie sa fac tratament cu acest Mibazon. pentru ca am auzit de la multe persoane ca daca imi fac tratatment cu mibazon pe o perioada mai lunga de timp pot aparea reactii adverse

| WeaponGirl a răspuns (pentru AlinAlinul):

Scuze am uitat sa mentionez...10 zile se face tratamentul...si daca mai e nevoie, faci pauza 3-4 saptamanii si il faci iarhee hee

6 răspunsuri:
| GizazCraist a răspuns:

Stiu si pe mine ma innebuneste acneea
am auzit ca daca te dai cu urina sau spirt pe fata cica i-ti usuca cosurile
nu am incercat niciodata de frica ca ma imput si nici tie nu tio recomand daca vrei sa mai ai prieteni dar esti liber s-o incerci ca stiu oameni p net r au incercat i se pare ca e miraculos

| Regionalul20 a răspuns:

Si eu am cosuri pe obraz doar si e o mica acnee cum pot scapa si eu?crying mie mi-a recomandat skinoren ca in 2-3 luni imi trece si se cam vede rezultatul catva timp apoi iar daca nu ma fac iar aparcrying

| anita70 a răspuns:

Mergi la un medic, lasa leacurile babesti.

| AlinAlinul explică (pentru anita70):

Am mers la medic si mi-a spus ca nu are ce sa imi faca...este varsta! De aceea am cerut leacuri "babesti"winking