Esti inca micuta, e ceva normal, o sa vezi ca pe masura ce cresti o sa fie altfel formatul. nu-ti fie rusine, toate avem o gramada de defecte, si tu fiind tanara, inca corpul este in crestere.
Nu inteleg cum poate sa ti se vada vaginul? oricum cand te duci la plaja poti sa porti un costum inchis la culoare. spune-i mamei tale(vorbeste-i despre problema ta) si te duci impreuna cu ea la un ginecolog si asa vei vedea ce poti face in legatura cu asta
Sunt baiat dar te inteleg cum te simti. vrei sa zici ca ai labiile vaginului umflate nu vaginul mare, ca asa se intelege ca e adanc sau larg. mai esti virgina? sincer nu cred ca ai ce sa faci, dar chiar nu cred ca o sa se uite cineva atent la vaginul tau si nu cred ca este atat de mare incat sa fii atat de complexata. si ca sa te simti mai bine iti zic ca baietilor le plac vaginele tip "gogoasa" asa ca nu te mai rusina ca nu are nimic! :*
Nu e vorba de vagin, ci de labii (interioare/exterioare), vaginul e partea din interior și tu te referi la exterior. Tu spui că ai labiile prea mari, lucru des întâlnit, care se poate remedia printr-o operație de labioplastie, dar totuși e prea devreme să-ți faci griji pentru chestia asta.
Totuși, ai putea să-ți cumperi un costum de baie mai larg, sau unul care să acopere mai mult zona respectivă.
N-ai ce sa faci lool operatie de micsorare?=] lasa-te asa ca nu sta nimeni la plaja sa se uite la vaginu tau :X:* nu trebuie sa fi complexata de asta... asa ca..Chill nu intereseaza pe nimeni sa-ti vada vaginu