Întrebare recomandată | Cineva_1522 a întrebat:

[Funda] Buna ziua.Am 45 de ani si in urma unui RMN (consult) mi s-a evidentiat urmatorul diagnostic: Polidiscopatii lombare: minime de borduri discale L1-L3,protuzii discale L4 cu conflict radicular stang si L5 cu conflic radicular bilateral.Se impune operatie pentru ca am incercat si tratament la Baile Felix in urma caruia durerea persista.Sunt printre voi persoane care au suferit sau sufera de ceva asemanator? Daca da. dati-mi niste sfaturi! Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Conteaza ce simptome ai. In principiu, daca nu ai amorteli sau scaderea fortei musculare in picior, poti incerca un tratament cu antiinflamatorii injectabil 14-21 de zile. daca ai simptome dintre cele de mai sus, ai nevoie de operatie

| Cineva_1522 explică:

Sunt barbat!