Emetostop este pastila cea mai buna.Cand merg din Italia in Romania drumul cu masina dureaza doua zile si o noapte iar cu emetostop nu simt absolut nimic rau.
Cumperi emetostop in farmacie, costa in jur de 5 lei cutia.Pastila trebuie luata neaparat pe stomacul plin (mananci putin inainte) si inainte de drum. Daca iei emetostop cand iti este rau nu-si face efectul.
Succes.
Nu, il iau cu vreau jumatate de ora, un sfert de ora inainte sa plec, am incercat emetostop si recunosc ca a fost singurul care a avut efect vreodata dar de la o vreme, un an si ceva mi se face rau si vomit chiar si daca l-am luat inaitne ( de calatorie )
Mie in general imi este foarte rau. Acum trei ani am mers la Sinaia cu clasa pentru a face banchetul. Inainte de a pleca nu am mancat nimic iar pe drum m-am oprit de vreo 30 de ori. Nu am varsat doar ca aveam o senzatie de lesin si de rau. Am incercat sa mananc lamaie dar am facut mai rau deoarece pe stomacul gol nu trebuie niciodata sa mananci lamaie. Acolo am stat 2 zile timp in care nu am mancat nimic deoarece imi era frica de intoarcere. Inainte sa plecam ne-am mai plimbat prin oras. Iti spun sincer ca nu mai vedeam nici preturile obiectelor. Vedeam o ceata totala. Inainte sa plec m-am incumetat si am mancat. Bineinteles ca la intoarcere nu mi-a mai fost rau.
Te ajta daca mananci foarte putin (covrigei, paine uscata) Si trebuie sa stai cu ochii inchisi, te gandesti la altceva si poiate asculti si muzica( te ajuta foarte mult). :*
Incearca sa nu te gandesti la asta si sa nu stai cu capul in jos sa nu te agiti
Si eu am rau de masina, dar a inceput sa nu-mi mai fie. Conteaza cum conduce si mirosul din masina! Asta e principalul! In rest, incearca sa nu consumi acid, si sa nu mananci prajeli! Poti avea la tine o punguta de covrigei (sarati/vanilati de care vrei) sau ceva in genul. Incearca sa stai calm pe scaun, drepti, sa te uiti intr-un punct. Poti sta si cu ochii inchisi si sa te gandesti la altceva. Eu asa fac si merge Noroc!
Si eu am rău de mașina. Încearcă sa te uiti înainte, gândește-te la altceva. Nu mânca mâncare prăjită sau nu bea sucuri acidulate, mănâncă mâncare uscata.
Asculta muzica, te va ajuta cu siguranță! La mine funcționează foarte bine.
Am stat si langa sofer, nu ajuta...
Joaca-te pe telefon si asculta muzica si nu te gandi ca esti in masina
Pai nu te gandi si eu am aceiasi problema ca tine dar am invinso ne lasand-o sa ma cucereasca incearca.
Si o sa vezi.