| jon22 a întrebat:

Funda.Fratiorul meu a inghit un dinte de lapte credeti ca poate fi digerat? sau e posibil sa ii afecteze apendicul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se intampla mereu la copii. Nu are cum sa il digere, doar o sa treaca prin sistemul lui digestiv si gata. Nicio problema.

8 răspunsuri:
| SkaterBaa a răspuns:

NU pateste nimic... estie mic si va iesi singur... intelegi la ce ma refer
Eu cat am fost copil mic si imi cadeau dinti de lapte pot spune ca de nebun i-am inghitit pe totii

Răspuns utilizator avertizat
| chelie91ptm a răspuns:

Nu-i nicio problema. Si eu cand eram mic am inghitit maseaua. acum nu stiu, vezi si tu, eu unu zic ca nu are nimic

| Dope a răspuns:

Si eu am inghitit unul cand am fost mica dar nu am patit nimic. nu-ti fa griji nu se intampla nimic

| ClaudiaDia a răspuns:

Eu nu cred ca este nici o problema am mai auzit persoane care au avut asemenea accidente si care nu s-au urmat cu nimic

| annonnimus a răspuns:

Hei eu am inghitit 2 cand eram mica si nu am patit nimic din fericire, dar poate ar trebui sa il intrebi cum se simte si daca crezi ca e nevoie du-te la medic. happy Sper sa nu aiba probleme.

| rose12 a răspuns:

Nu prea stiu.mai bine ar fi sa intrebi un medic! funda?

| Mefist0 a răspuns:

Nu iti face griji. Adevarul este ca nu se digera, dar posibilitatea de ai afecta apendicul este 1 la 1000. Totusi, daca ai suspiciuni poti intreba doctorul de familie.