Poate fi un inceput de scolioza in caz ca porti geanta pe-o parte in loc de ghiozdan, ori nisip la rinichi dar de la nisip la rinichi te inteapa bazinul la spate si faci si temperatura. Cel mai bine sa mergi la spital sa faci analizele si sa-ti dea tratammentul adecvat
Poate fi si o tasare a inelelor si datorita unei miscari mai bruste se starneste durerea! Maseaza locul cu diclofenac gel si reumaflex de la pro natura! Oricum nu neglija o vizita la medic!
Cum adica tie frica sa te duci la spital pentru ca ai "vaga" idee ca e grav?!? cum vine asta? adica daca e grav preferi sa stai acasa? nu te inteleg Du-te la spital si nu te mai juca cu chestii din astea nu le lasa sa se agraveze si mai mult.
Ok-ok! oricum mama a zis ca ma duce la spital dar... mi-e frica sa nu fie ceva grav
Port geanta pe o parte:d...multumesc mult, sincer nu mi-am dat seama ca ar putea fi din cauza asta. fundita:*:*:*
Hey.defapt nu cred ca ar putea fi scolioza.pentru ca pe mine nu ma doare coloana...ma doare mai jos de ea. Am mai pus odata intrebarea, vreau mai multe sfaturi... Dau si acolo fundita!