anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

FUNDA! Matusa mea are piatră la rinchi si nu are cum sa se duca sa se opereze, sau sa urmeze un tratament acum... sunt seri cand o doare foarte rău! E pericol de blocaj renal?... ce sa fac pe moment ce sa ii dau in caz de ceva. AJUTOR! Tratamente naturiste?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| xSuperAlex01 a răspuns:

Nu sunt doctor dar iti spun ca nu trebuie sa iti faci griji. De tratamente nu stiu ce sa zic, dar sa stii ca nu e priculos ce face dar o sa aiba dureri si cam atat. Nu te pot ajuta mai mult dar te vei linisti.

| cristimihailov a răspuns:

Eu as merge la doctor urgent. Nu stiu ce nu poate sau nu vrea.

Daca piatra aia blocheaza canalul, intra direct in operatie. Pt ca poate afecta intreg rinichiul.

O sa iti dai seama usor cand se intampla asta: o sa urle de durere, o sa vomite ca fantana, e foarte nasol cand devine mai grav.

Nu merita sa nu mearga la doctor.