Pai poti sa iti cuperi creme cu extras de rotopasca. care sunt in juru ca catorva zeci de lei. Sau sa iti iei rotopasca. Ce creste pe camp si pe langa garduri gratis. Plus ca rotopasca de pe camp si merge. Doar rupi tulpina si ungi negu cu zeama aia galbena
faci asta de 3-4 ori pe zi
si in cateva zile o sa inceapa sa se duca. Se poate duce si in 2-3 zile daca e negu foarte mic.
Buna! Cateva remedii naturiste pentru tratarea negilor gasesti aici: http://www.i-medic.ro/remedii/remedii-naturiste- pentru-negi, insa nu stiu cat de eficiente sunt. Sper sa-ti fie utile. Multa sanatate!
Cel mai bine mergi la un dermatolog. Exista mai multe optiuni de tratament.
http://mymed.ro/tratamentul-negilor.html
Bunasi eu am avut si l-am taiat, apoi am pus cu un bat de chibrit acid, si asa am scapat de el.si nu e vrajeala, si nici misto.
Cere la farmacie ceva sprei sau crema pentru acestia.Sunt sigura ca farmacista iti va recomanda.Sau poti sa te dai zilnic cu rostopasca si vor disparea in scurt timp.Totusi,ar fi bine sa consulti un medic.Sa ai grija deoarece sunt foarte periculosi!
incearca cu ulei de ricin il gasesti la farmacie costa in jur de 5-6 lei sau la plafar...masezi negelu de 2 ori pe zi cam 10-15 minute cu acest ulei ...si trece
Pai ia spraiul acela(nu mai stiu cum se numeste) care iti ingheata negi pentru a nu se face mai mari si dupa un timp va disparea.(Si eu am avut aceeasi problema)funda?:X
Buna. Si mie mi-au iesit doi negei si am incercat tot felul de chestii si nu a functionat. Pana la urma m-am dus la un doctor dermatolog si mi-a dat cu azot pe cei doi negei si in 2-3 saptamani s-au uscat si mi-au cazut! Altceva n-a functionat. Si nu ai nimic de pierdut daca te duci sa te consulte un medic dermatolog, poate afli si cauza negelului. Bafta!
Du`te la spital, nu`ti fie frica.te da cu o crema... apoi cu.nu mai stiu ce (au trecut 2 ani de cand am patit`o si eu) .si.iti baga vreo 3 gauri de ac pentru anestezie si ti`l taieee:d:d
Si cam atat
ps : existau si remedii "babesti."...da` nu le cunosc.
doctoru` e finut
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Carmen133 întreabă: