| buburutza0431 a întrebat:

Funda! Mi-am scos un dinte de lapte si dupa ce s-a oprit sangerarea, am mancat ciorba.Se poate intampla ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Desi nu era recomandat sa mananci imediat, nu cred ca se intampla nimic

| Felys a răspuns:

Dintele de lapte nu are radacini, se tine doar de gingie, in momentul cand s-a desprins nici sange nu prea curge, nici vorba sa patesti ceva, probabil ca in curand vei vedea aparitia noului dinte daca nu a aparut deja

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. Eu am mancat si inghetata si nu s-a intamplat nimic. Dar daca nu esti 100% sigura, o poti intreba pe mama sau pe tatal tau. Funda?

| BlueViP a răspuns:

Trebuia sa astepti 2 ore, dar nu cred ca s-a intamplat ceva.

| dann50 a răspuns:

Vai! Si nu te-a oprit nimeni?!? E grav ce ai facut. Du-te la medicul stomatolog urgent. Daca nu iti da cu o solutie pe masele numita σπέρμa ( denumirea e in greaca ) nu o sa iti mai creasca dintele in locul respectiv!

| buburutza0431 explică (pentru dann50):

De unde stii? Alti utilizatori au zis ca nu e nimic grav, si chiar ei (parintii)m-au indrumat sa mananc.