| jon22 a întrebat:

Poti sa faci apendicita daca mananci mult?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| IrinaIvashkov a răspuns:

Buna!

Nu pentru ca in acest loc se aduna doar ce inghiti tu nu prea bun adica coji de seminte de exemplu sau fir sintetic ff scurt

Dar daca mananci mult nup

Bafta

8 răspunsuri:
| eXtreme21 a răspuns:

Nu cred

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Decat daca mananci multe seminte si boabe de popcorn.

| CosminCSM00 a răspuns:

Nu cred, eu stiu cand ma durea in partea dreapta si m-am dus la medic m-a intrebat daca am mancat coji de seminte.nu cred ca daca mananci mult poti face apendicita.

| ydaa a răspuns:

Nu conteaza ce mananci orce dar nu seminte! ampedicita se dezvolta in timp si trebuie s-o faci din timp doar atunci cand observi ca chiar te doare si nu de la ofort fizic doar asa tee doare dintr-o data si oricum nu toata lumea are

| sebastian1999 a răspuns:

Nu cred ca poti; eu sunt destul de slab si am fost operat pe 8 martie 2010 ora 20:30

| sebastian1999 a răspuns:

Nu poti

| AlinG13 a răspuns:

Daca mananci mult nu faci apendicita, dar pentru sanatatea ta nu face exces.

| Albert022 a răspuns:

Nu si eu am avut apendicita poti sa mananci dar nici chiar in exces.Necesaru,cele trei mese ale zilei. Funda?

Întrebări similare