| A98 a întrebat:

FUNDA! Sall TPU! Sufar de o boala pe care toata lumea o are la randul ei se numeste PLICTISEALA! dati-mi remedii va rog!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Eduard a răspuns:

Apuca-te de culturism sau de tras de fiare. Iei si ceva suplimente nutritive (ceva vitamine) si o sa ai chef de viata non-stop laughing.

Acelasi sfaturi pe care le tot dau, citeste carti (fantasy in special), socializeaza, iesi prin oras, apuca-te de un sport, fa-ti mai multe anturaje (ala de la sala, ala de la fotbal, ala de la mai nu stiu eu ce). Mai uita-te pe TPU, am mai lasat si eu si altii multe idei. happy

Nu exista termenul plictiseala, scoateti-l din vocabular, hai o atitudine mai pozitiva; p!

16 răspunsuri:
| Georgiaanaa123 a răspuns:

Citeste, iesi in oras, intalneste`te cu prietenii tai, apuca`te de dansuri, joaca`te pe calculator, gateste, uita`te la un film bun, uita`te la doua filme bune Pai.ai putea face o gramada de lucruri.sa-ti iei jocuri,sa asculti muzica, sa cauti topurile anilor trecuti; x, sa.ti inviti 1 sau mai multi colegi pe la tine,sa iesi la o pizza,sa te duci cu rolele,sa raspunzi pe TPUbatting eyelashes,sa vorbesti pe mess,sa desenezi, sa te uiti la filme, sa te duci la cinema and stuff thinkingsunt o gramada de lucruri pe care le poti face cand esti plictisit:d

| xDouaPuncteParantezaParanteza a răspuns:

Pai, daca te plictisesti. poti sa :

1. te joci ceva
2. sa raspunzi la intrebari pe TPU
3. sa vobesti cu prietenii
4. sa asculti muzica
5. sa desenezi
6. sa citesti ceva
7. sa te uiti pe http://creativemonkeyz.com/ la un serial cool numit "roboti" iti va placea;)

Cam atat. sper ca te-am ajutat!

| Summerismine a răspuns:

big grin deseneaza, danseaza, canta, joaca ceva (carti, remii, sah.etc ). laughing

| yasser25 a răspuns:

Supradoze!

| bogz a răspuns:

Incearca sporturi extreme care te solicita si vei simti din plin adrenalina, sau poti sa mergi cu bicicleta cu viteza printre oameni pe bulevarde aglomerate.

| TheHunter38 a răspuns:

Pai meri afara, si fa ceva, sau da-te cu bicicleta(in afara orasului)

| tyana a răspuns:

Sportul.Fa sport cat mai mult si te asigur ca scapi repede de plictiseala.

| xDouaPuncteParantezaParanteza a răspuns:

1. ask musik
2. te uiti pe http://creativemonkeyz.com/ la "roboti" :D
3. vb cu prietenii
4. rasp pe TPU

... etc. :D

| PυƒσPιηк a răspuns:

Poti sa faci urmatoarele lucruri: mergi pe faleza cu un prieten si agata'ti gagici tongue,asculta muzica, chea'mati un prieten la tine si urmariti filme tari s discutati ce vreti voi face-ti popcorn sau ce faceti voi de obicei, organizeaza-ti o iesire cu prietenii

| Adrick a răspuns:

Iesi cu prietenii afara, la volei, iesi cu prietena la o inghetata...etc,etc,etc

| 3my098 a răspuns:

Acu nai ce sa faci tongue Pai. Iesi la un football,fa temele pentru scoala laughing naspa dar este o idee,vb cu prieteni, iesi in oras, enerveazai pe frate/surora a ta daca ai sau cel mai bine

Fa sex rolling on the floor) (Glumesc doar) happy

| LoveSelena a răspuns:

Uita-te la filme amuzante.Ex:
Rio
Ice age 1, 2, 3(MORI DE RAS)
sa citesti
asculta muzica
te joci afara
te joci cu prietenii 7 pietre, magarusul etc.
faci diferite chestii din hartie
te inscrii la ceva:dans, hamball etc.
iesi cu prietenii undeva
dai o petrecere in pijamale (daca esti fata)
faci colectie de ceva
compui
iti faci cont pe facebook si joci jocuri pe acolo
vb cu prietenii la telefon
te uiti la televizor
o ajuti pe mama big grin
Iti faci curat in camera
fa-ti un jurnal
Fa karaoke
Danseaza
joci Conquiztador
Dezleaga rebus
daca ai animal de companie joaca-te cu el
-faci desene sa le pictezi si sa ti le expui in camera
-daca iti plac desene poti sa le faci pe sticla
-sa-ti faci un jurnal si sa scrii diferite lucruri desene.
-poti sa incerci sa faci prajituri.
-poti sa iesi cu prietenele sa va distrati de genu sa va legati la ochii si sa va rujati.sa o rogi in timpul liber sa doarma la tine sau tu la ea
-poti sa incerci s afaci bratari sau cercei din ceva si sa le pictezi.
faci teste pe siteuri
dormi
Atat.Am scris si pentru fete si pentru baieti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hackareala cu ProRat!

| A98 explică:

MULTUMESC! Tuturor foarte mult!

| meyony a răspuns:

Pai sa vedem...citeste cevalaughingplimbate, uitate la tv, intra pe pc...si eu ma plictisesc mai tot timpul.pffffffff

| Nicoleta_Irina_1996 a răspuns:

1. Citeste o care 2. iesi pe afara cu prieteni 3. du-te la fotbal 4. bea o bauturta 5. joaca jocuri de gen IMVU si second life 6.Joaca-te prin casa cu un prieten.
Funda? happy

Întrebări similare