| SiderS a întrebat:

FUNDA! Salut TPU, de aproape 1 saptamana si jumatate tot tusesc... in schimb nu ma doare nimic alt cv doar tusesc din ce am inteles eu ca ar fi tuse seaca (uscata) dar incepe sa ma ingrijoreze aceasta... tusesc incontrolabil deseori si nu stiu ce sa fac. Spuneti-mi voi care ati trecut prin asta cum ati procedat? Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| dannyel86 a răspuns:

Salut. Eu am patit la fel. Am racit, am luat tratament, am scapat de simptome, dar tusea nu a disparut. M-a tinut o saptamana dupa ce mi-am revenit din raceala, iar solutia finala a fost antibioticul. Eu am luat Augumentin si mi-am revenit foarte repede din tuse. Poate fi o infectie care are nevoie de antibiotice, dar pe care le administrezi numai daca ai luat antitusiv si nu ai scapat de tuse.

1 răspuns:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Ar fi indicat sa ceri sfatul medicului de familie sa iti prescrie un tratament adecvat si nu dupa ureche.
Tusea seaca este foarte pacatoasa, asa ca, sfatul medicului conteaza foarte mult
O zi buna si sanatate sa aihappy