| jon22 a întrebat:

FUNDA Se poate preveni apendicita? si daca da cum cateva sfaturi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| JohnnyBi a răspuns:

Nu stiu de prevenire, dar poti incerca sa o amani. contrar tuturor care spun sa nu mai mananci seminte, doctorul cand am facut eu operatia mi-a zis ca sunt mai multe motive pentru care se ajunge la operatia de apendicita. semintele sunt unul dintre ele, dar de departe cel mai important. el mi-a zis sa stau corect la masa cand mananc (spatele drept, nu cu stomacul intortocheat), sa mestec bine mancarea, si daca pot sa mananc semintele indirect (paine cu cereale, cereale/seminte cu lapte). la 10 ani a inceput sa ma doara si am ajuns pe masa de operatie si bine am facut, riscam aperitonita. daca te doare zona apendicelui consulta un doctor, aperitonita nu e o gluma. si ai grija cum mananci si ce mananci

1 răspuns:
| dentartes a răspuns:

Da, evita sa mananci prea des prajeli, seminte incerca sa mananci echilibrat si diversificat.