| AyLLin a întrebat:

Funda si vot pentru cine imi da o metoda de albire a dintilor natural plss.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DYsSsA a răspuns:

Dintii se inchid la culoare si datorita a ceea ce mananci sau bei.Nu fuma,nu bea cafea, evita sucurile care au culori foarte puternice, mai usor cu ciocolata si iaurturile colorate. Spala dintii dupa fiecare masa.Genetic vorbind,fiecare perosna are o culoare diferita si nu se poate face o albire permanenta, sunt procedee in care se folosesc substante abrazive, dar farama smaltul si dintii de stica incet incet, capata o culoare mai inchisa cu timpul pentru ca absorb mai repede colorantii naturali sau chimici.

Sa stii ca daca te speli cu bicarbonat de sodiu in fiecare seara dupa ce te speli si cu pasta de dinti (eventual cu un potential de albire...sunt destul de multe) si te speli de 2 ori pe zi merge. inca un sfat : ar fi bine sa te speli de fiecare data dupa ce bagi ceva in gura eu stiu asta din propria experienta de 3 saptamani fac acest "tratament" si merge foarte bine. inca ceva : acum ca e sezonul fructelor poti taia o capsuna in jumatate si freci dintii cu ea.

10 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

In zilele noastre, exista pe piata o multitudine de sisteme destinate albirii dintilor - printre ele se numara pastele de dinti speciale, gelurile, benzile sau agentii de albire obtinuti direct de la dentist.

Albirea dintilor este in principiu recomandata persoanelor care au dinti sanatosi - care nu au fost deci supusi multor tratamente - si gingii fara probleme. Hipersensibilitatea dentinara si dintii cu fluoroze sunt contraindicatii ale albirii dentare.

Ea nu este recomandata nici pacientilor cu explozii carioase. "Candidatii" ideali sunt cei care vor sa scape de petele galbene de pe dantura. Cu toate acestea, procedura nu este indicata tuturor.
Cel mai indicat ar fi sa ceri parerea dentistului tau.

| CoquineNoire a răspuns:

Poti sa apelezi la ce au raspuns astia dinaintea mea,dar tine cont de o chestie foarte importanta, si anume,nu te spala pe dinti imediat dupa ce ai mancat, pentru ca acizii din mancare slabesc mult smaltul dintilor, iar frecatul cu periuta ii face foarte vulnerabili, asteapta cel putin 20 de minute dupa ce ai mancat si dupa aceea te poti spala.

| DoctorulLove a răspuns:

Pai una din metode ar fi sa iti alegi una din pastele de dinti http://albirea-dintilor.com/produse.html?gclid=CMv_55DtsKoCFVQv3wodf3oK8A, sau sa cumperi pasta de albire. una mai naturala nu prea as vedea care ar fi.

| Alina_4914 a răspuns:

Eu mi-am albit dinti spalanduma de 3 ori pe zi dimineata, paranz si seara... dar mai des ackum ma spal mereu cu golgate de fiecare data cand mananc cate ceva ca altfel ma vor durea dinti... dar asta trebuie sa faci timp de o saptamana sau chiar doua. Mult succes. fundita?

| danyceltare a răspuns:

Te speli cu sare pe dinti.Pui sare pe periuta si freci dinti.

| taniusha562 a răspuns:

Capsunile - maseaza dintii cu aceste fructe pisate, la sfarsitul acestei operatiuni, spalati-va intotdeauna cu o pasta de dinti care sa contina fluor.

| Clauditsaaaa a răspuns:

Heii happy. Fiecare metoda are rezultate diferite. In cabinetul stomatologic albirea este mult mai rapida, deoarece dentistul utilizeaza un agent de albire concentrat (dupa protejarea gingiilor si a tesutului inconjurator cu o bariera speciala). In plus, el foloseste lampa de albire, laser sau unii agenti termici pentru rezultate mai rapide. Acest lucru poate dura intre15 min si o ora pentru ca dintii sa devina albi. Pacientul poate avea nevoie de mai multe sedinte de tratament pentru a ajunge la culoarea dorita. Acest tratament este numit, albire in cabinet.

In cazul in care albirea se face la domiciliu este nevoie de mai mult timp deoarece substanta de albire folosita este cu o concentratie mult mai scazuta. Gelul de albire este pastrat pe dinti timp de patru pana la sase ore pe zi, aproximativ doua saptamani pentru ca rezultatul sa fie vizibil. Unele geluri de albire trebuiesc purtate si in timpul noptii iar uneori, dintii pot deveni sensibili sau fragili.

Pasta de dinti pentru albire, necesita mai mult timp de tratament decat albirea in cabinet. Va trebui sa va spalati pe dinti cu aceasta pasta speciala cel putin de doua ori pe zi, pentru aproximativ sase-opt saptamani pentru a se putea observa modificari de culoare. Aproape toate pastele de dinti contin particule abrazive, care indeparteaza petele de culoare (extinseci) de pe dinti, dar aceste paste de dinti au si alte ingrediente speciale care ajuta la albirea dintilor.

Exista si alte sisteme de albire dinti cum ar fi: stilouri cu gel de albire, benzi cu gel de albire, gutiere cu gel de albire si alti agenti de albire care pot imbunatati culoarea dintilor. Cei care au dintii de culoare galbena vor obtine un rezultat mai bun, in timp ce, persoanele cu dinti mai inchisi vor obtine acelasi rezultat intr-o durata mai mare de timp.

| rrrrr a răspuns:

Dupa ce te speli pe dinti iti dai cu lamaiehappy
funda!?

| Lara_5055 a răspuns:

Cu capsuni ( pui pe periuta tocata )
cu bicarbonat si lamaie ( nu mai mult de 2 ori pe saptamana. )

| smilej a răspuns:

Blend-a-Med 3D White Pearl ori mananca mere in fiecare zi!