| Dăăqueen008 a întrebat:

Funda TPU!
Ce apa de gura si ce pasta de dinti imi recomandati? Care sunt cele mai bune si la un pret nu foarte mare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| sweet1515335 a răspuns:

Eu am intrebat stomatologul si mi-a spus ca asa toate sunt bune in felul lor, insa e bine sa le alternezi (mai ales apa de gura). S-a terminat o sticla de colgate sa zicem, apoi iei oral-b, alta data listerine... Fiecare are compozitie oarecum diferita si cica nu au timp germenii sa se obisnuiasca cu acelasi produs si sa capete rezistenta.

2 răspunsuri:
| CatelusaCuParulCret a răspuns:

La pasta de dinti iti recomand paradontax. Chiar daca are un gust oribil, este foarte buna. Daca nu, foloseste ceva cu fluor.

| ShadoWCrist a răspuns:

La pasta de dinti iti recomand Colgate White, iar la apa de gura tot de la Colgate, este o sticluta alba.Bafta!

Întrebări similare