| SkaterBaa a întrebat:

FUNDA + VOT!
Deci, sunt student
In timpul in care mai plec de la un curs ma duc la bar, consum ceva si ma intorc pentru orele urmatoare
Dar de multe ori am o senzatie ciudata, nu stiu cum sa o explic happy
Gandesc la fel de ok, vorbesc la fel, vad la fel, singurul fapt e ca parca e ceva ciudat happy
Ceva remedii pentru asta? Am auzit ca daca inainte de baut (sau dupa nu mai stiu cum e) consumi o cafea sau un energizant trece mai repede?
Atentie, imi trebuie remedii pentru starea imediata dupa ce ai baut... nu pentru mahmureala de a 2 zi happy pentru ca beau relativ putin, o sticla mica de coniac Unirea sau o vodca Alecsandrion...
Pentru cel mai bun raspuns dau funda happy
A da. in caz ca exprimarea mea nu este cooerenta, tin sa va spun ca sunt beat happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| mixxjim a răspuns:

Remediul 1000% sigur e sa nu mai bei happy nu mai bine te duci la o biblioteca in timpul asta, sa faci ceva util cu creierii tai, si nu sa-ti bati joc de ei umplandu-i cu alcool?
daca asta nu merge incearca o aspirina, taie rapid efectul bauturii, dar atunci parca e pacat de bautura aia, de ce ai mai baut-o? tongue

Răspuns utilizator avertizat
| MakeMyDay a răspuns:

Bea mai putin sau combina vodka cu apa, isi face mai greu efectul, dupa baga 2 aspirine sa nu ai probleme cu capul.Relativ putin insemna un pahar nu o sticla.Have fun