anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

funda +vot va rog cititi tot. Pentru ca e unu care se da mare in scoala (cls a 5-a) ca tata-su e cel mai tare ca daca se ia cineva de baietelu lu taticu il ia pe x-ulica la bataie de ii merg fulgii, baietelu a vrut sa fie prieten cu mine, am acceptat, ne-m certat de vreo 20-30 ori si ultima oara eram cu unu de la mine din clasa, eu nu sunt un baiat care sa spuna "nu, nu mai vreau sa iti fiu prieten" nu puteam sa ii spun chiar asa dar mi-am adus aminte de cate si cate am patit din cauza lu i nu mai spun ca dupa el si acum ma enerveaza cand ma duc acasa cu tot felul de tampenii(injura, injura asa si la 3 ani cu b*ga-m*as * in, si tot felul de tampenii, are un baietel vvai de el care il foloseste ca pe robot, asa ca ei ma enerveaza, si cand sa il bat de sa ii mearga fulgii pe ala micu na ca dau fata in fata cu maica-sa.deci cand am ocazia sa dau in cineva sau sa ii fac ceva ca m-a enervat, uite ca nu pot sa fac nimic, ma da altii au noroc si eu nu, de ce nu am noroc, si m-am enervat pe baietelu lu taticu cel fitos si nu puteam sa ma abtin asa ca am inceput nitel sa il tin de bluza si sa il iau la intrebari cand uite cine aparu cu masina taticu cel fitzs a lu copilu cel mucos si enervant, ma da ma enerveaza faptul ca de el toti fugeau si cand i-amm spus ca nu mai sunt prieten cu tine el"lasa cristian ca vezi tu, stii vorba aia care am discutat-o noi? daca te spun lu maica-ta ce faci?" da eu "Dar du-te si spune-ma ca doar de 4 ani ma freci la cap cu prostia asta de vorba a ta ", inventata cu ajutorul imaginatiei lui (minciuni). e enervant, nu v-ati dori un asa zis prieten(dusman), deci ce imi propuneti. apropo baiatu dauneaza grav sanatatii de asta am postat la sanatate scuze, din oisnuinta.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Pitic a răspuns:

Ignoral nu merita osteneala imi pare rau pentru el cand va creste si cand tacsu nu va mai fi si-o va lua urat de totdelatoti care si-au luat-o dela tacsu acum e mic, prost crescut si rasfatat.
Nu il baga in seama orice ti-ar face prefate ca nu te afecteaza

5 răspunsuri:
| RappaDanny a răspuns:

Din cate observ eu, nu mai vrei sa ii fii prieten pentru el nu iti e tie prieten. Uite ce faci. Data viitoare cand te supara sau il vezi ii spui asa: Mai du-te-n... mea ca deja ai intrecut masura, mai suparat de tot, de azi inainte am incheiat orice prietenie, gata fara comentarii. Si pleci si nul mai bagi in seama orice ar spune, indiferent de ce zice te faci ca nu auzi, pentru ca vb astea si indiferenta de dupa il va durea enorm si isi va da seama ca a pierdut un prieten bun si, ori dupa ceva timp isi va cere iertare, ori nu va mai vb cu tine.

| Sebby a răspuns:

Sa stii ca nu foloseste la nimic daca icnerci sa il bati, din contra ii aparti ca el chiar e smecher. Pur si simplu evita.l, nu.l mai baga in seama sau macar incearca sa te folosesti de el.

| Delicv3nt a răspuns:

Dai mah o bataie sa se invete minte ca taicasu are 40 de ani nu da in tine la 3. dai una in goarna sa il prinda 2012 in aerwinking

| hady a răspuns:

Eu am mai avut de aface cu de astea, iti propun sal bati rau da rau de tot ca alfel nu scapi de el... si sa faci misto de el ca nu e in stare sasi rezolve singur problemele si sa il convingi sa se bata cu tine sa o dati o data si gata fara altcineva

| Alexutu190 a răspuns:

Dai bataie