Ignoral nu merita osteneala imi pare rau pentru el cand va creste si cand tacsu nu va mai fi si-o va lua urat de totdelatoti care si-au luat-o dela tacsu acum e mic, prost crescut si rasfatat.
Nu il baga in seama orice ti-ar face prefate ca nu te afecteaza
Din cate observ eu, nu mai vrei sa ii fii prieten pentru el nu iti e tie prieten. Uite ce faci. Data viitoare cand te supara sau il vezi ii spui asa: Mai du-te-n... mea ca deja ai intrecut masura, mai suparat de tot, de azi inainte am incheiat orice prietenie, gata fara comentarii. Si pleci si nul mai bagi in seama orice ar spune, indiferent de ce zice te faci ca nu auzi, pentru ca vb astea si indiferenta de dupa il va durea enorm si isi va da seama ca a pierdut un prieten bun si, ori dupa ceva timp isi va cere iertare, ori nu va mai vb cu tine.
Sa stii ca nu foloseste la nimic daca icnerci sa il bati, din contra ii aparti ca el chiar e smecher. Pur si simplu evita.l, nu.l mai baga in seama sau macar incearca sa te folosesti de el.
Dai mah o bataie sa se invete minte ca taicasu are 40 de ani nu da in tine la 3. dai una in goarna sa il prinda 2012 in aer
Eu am mai avut de aface cu de astea, iti propun sal bati rau da rau de tot ca alfel nu scapi de el... si sa faci misto de el ca nu e in stare sasi rezolve singur problemele si sa il convingi sa se bata cu tine sa o dati o data si gata fara altcineva
paulpop întreabă: