| petruta a întrebat:

Funda + votBuna am 13 ani pana anul acesta nu aveam pofta de mancare nu mancam deloc doar mancarea mea preferata ochiuri, cartofi prajiti si pizza apoi cate o supa ceva lichid atatA. Dar de la 13 ani manac intruna mananc orice pana nu ma satur nu ma scol de la masa.In data de 11 mai 2011 am facut 13 ani si am 51 de kg prietenele mele au 45 de kg si nu arata nici ele. Prietenele mele imi zic ca arat super ok dar mia nu imi place cum arat si as dori sa slabesc. Dar as vrea sa slabesc sanatos sa nu imi pun sanatatea in pericol.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Andreea_8844 a răspuns:

La ani tai vrei sa slabesti? Inceraca sa renunti la mancarurile grase si la dulciuri apoi fa un pic de miscare si bea foarte multa apa, mananca fara paine si incearca legume si fructe cat mai multe si dupa 6 seara nu mai manca nimic.

3 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Învață să mănânci sănătos și practică un sport, atât!
Pa, pa.

| elisf95 a răspuns:

Da dupa 6 se pune pe soldurilaughing

| Larisa8765 a răspuns:

Buna Petruta! Si eu am 13 ani si eram putin mai plinuta aveam 55 kg iar 3 saptamani am slabit 7 kg :X pentru ca am renuntat la:dulciuri, mancaruri grase, sucuri si paine si am facut mai mult sport... Sper sa iti fie de ajutor raspunsul meuhappy:*