| k1nder_7427 a întrebat:

Funda! Vreau sa stiu, daca fumez si fac sport si miscare, mai reduc din efectul tigarilor happy?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Ruxuletz a răspuns:

Stai linistit, riscul e acelasi, iar cu timpul nu vei mai putea face sport asa cum faceai cand nu fumai. Mori tot la fel de repede big grin, se spune ca tutunul dauneaza grav sanatatii! nu tutunul dauneaza grav sanatatii, iar daca faci sport reduci din risc! plamanii tai tot ca un carbune vor ajunge, dar nu sunt deja! asa ca lasa-te! cand esti nervos mai bine alearga o tura de stadion in loc sa fumezi o tigare big grin sau si in alte motive!

17 răspunsuri:
| chelie91ptm a răspuns:

Da, dar greu. nu cred ca e asa de greu de lasat de fumat, o poti face

| Zippy a răspuns:

O tigare iti ia 8 min din viata(asta am citit pe un prospect de plasturi anti-fumat), deci nu cred ca faci mare lucru prin sport si miscare daca continui sa fumezi.Eu iti recomand sa te lasi de fumat si atunci va fi muuuuult mai bine decat daca ai face sport 2-3 ore pe zi si sa fumezi

| vladd96 a răspuns:

Deloc! renunta la tigari si fa sport, viata ti se va schimba radical!

| Ruxi1999 a răspuns:

Nu! pentru ca sportul este un efort fizic, iar tigarile este o boala de plamani!

| kiteen a răspuns:

Nu se poate intampla asta. E chiar invers. Din cauza tigarilor nu mai poti face sport la randament maxim. Deci ele reduc din efortul tau...

| a1doru a răspuns:

Nu!

| Lucian_1182 a răspuns:

Da, e foarte bine daca faci sport dar vei observa ca odata cu trecerea timpului vei obosi foarte usor...cel mai bine ar fi sa te lasi de fumat(ti-o spune un fost fumator)

| carminaburana43 a răspuns:

Nu stiu cum sa-ti povestesc dar fumatul distruge plamaniiNumai inmtirzii efectul un pic dar efectul distructiv nu se reduce eventual iti dai vreo doi ani in plus oricum la un moment dat nu o sa mai ai chef de sport, dar poti incerca.

| Céline7 a răspuns:

Da,deoarece fumul pe care il provoaca ticarile ajung in organism si organismul se imbolnaveste big grin

| marlanuu a răspuns:

Oarecum cred ca reduci,asta pana la un punct cand probabil vei renunta la sport, nemaiputand alerga sau face multa miscare pentru ca tigarilor te vor obosi, usor usor!

| anapufy a răspuns:

Posibil asta trebuie sa intrebi un om mai mare care sa stie saty raspunda...bafta!

| Corinastf a răspuns:

Nu reduc nimic mai mult iti fac rau. Dupa parearea mea daca nu te poti lasa de tigari iti dau o idee:cand vrei sa fumezi mananca u drops de menta asa a patit si mama si a ajutat-o sa nu mai fumeze succes si daca te-am ajutat fundabig grin

| FallenRichard a răspuns:

Buna.Nu cred ca sportul va ameliora efectele tutunului,deoarece plamanii sunt distrusi in mare parte,deci mai bine evita,fiindca risti si infertilitate,sper sa-ti fie de ajutor, gandeste-te numai la TBC, cred ca este un motiv destul de intemeiat ca sa renunti.

| Bloody7777 a răspuns:

Cu siguranta ca da e o idee foarte bine gandita reduci chiar foarte mult cunosc persoane care aveau aceeasi problema si prin sport au scapat sper ca te-am ajutat daca nu te deranjeaza fuditza:X

| lariiiin a răspuns:

S-ar putea sa ai sanse dar nu foarte ridicate, pentru ca tigarile in timp tot isi vor face efectul... sfatul meu este sa te lasi de ele...iar daca nu poti singur iti prpun sa intrebi la farmacie de anumite medicamente pentru asa ceva! Fundita? pls

| Lori34 a răspuns:

Poti sa faci o gramada de lucruri ca sa incerci sa uiti de tigari ca tigarile nu sunt bune si iti fac rau la plamani in primul rand.uh ar trebui sa incerci lucruri pe care nu le-ai mai incercat si daca iti vor place vei uita de tigari si vei fi ocupat cu acele noi hobiuri sa spunem asa.nu uita lasa tigarile ca nu sunt bune!

Răspuns utilizator avertizat