Pentru inceput, tunde-te scurt. Vei putea lasa apoi parul sa iti creasca lung. Unge pielea capului cu ulei de masline cu 1 ora inainte de baie. 1 data pe saptamana spala-te pe cap cu 2-3 galbenusuri de ou, in loc de sampon, si pune 1 lingura de otet in apa folosita la ultima clatire. Daca ai de unde lua, clateste-ti parul dupa fiecare spalat pe cap cu apa de ploaie, este un excelent balsam natural, care da stralucire parului si il face matasos.
1 ou
coaja de ou plina cu ulei de masline
un sfert de castravete curatat
Amesteca oul, uleiul de masline si castravetele curatat. Intinde amestecul prin par, lasa timp de 10 minute, apoi clateste cu atentie. Pentru rezultate excelente de-a lungul anului, fa acest tratament o data pe saptamana.
sI sunt la farmaciile sensiblue vitamine special pentru un par sanatos.Este important ca firul sa primeasca vitaminele necesare din interior.
Buna! incearca ceva remedii naturiste... spala parul cu frunze de nuc/pelin/urzica... aplica o data pe saptamana o masca din galbenus+ulei masline si stai cu capul acoperit cu o folie 4 ore, apoi spala parul normal. tunde din varfuri o data pe luna.
O zi frumoasa sa ai
La dermatolog, insa ai incercat sa iti faci tratamente? Incearca sa iti pui inainte sa te speli pe cap o masca din ulei de masline ou si ulei de ricin, o lasi 20 30 min dupa care te speli pe par cu un sampon hidratant! Daca crezi ca problema ta vine din interior du-te la un dermatolog iti va spune ce si cum sa faci!
Eu folosesc alt sampon si am parul moale varfurile nu sunt despicate si are un aspect foarte frumos de par sanatos. Dar parul poare fi ars si de la placa de par si ondulator la fel si varfurile despicxate! Eu folosesc "Head&Shoulders. Incearca-l
Si eu il aveam asa dar am reusit sa il fac sa arate mult mai sanatos cu ceai verde. Inainte sa ma spal pun pliculetul in putina apa si las sa fiarba. Apoi astept sa se raceasca pana e caldut si il aplic pe par. Infasor intr-un prosop si il las asa cam 30 min. Cateodata mai adaug aloe-vera propolis, Vitamina A. Nu uita de balsam. Daca folosesti placa depar sau uscatorul, aplica inainte de baie ulei de masline, insistand pe varfuri. Asa, eu folosesc placa si varfurile mele nu patesc nimic. Succes.
Orice tratament ai folosi, fa-o de cate ori te speli pe cap, timpul este foarte scurt, pentru parul tau ca sa isi revina.
Gama biode la krauter este buna pentru parul uscat casant, incearca cu incredere sampoanele nr. 1 in Germania.ti-l pot procura la 17 ron/500ml.daca esti din Bucuresti.
dobrin1019 întreabă: