| SecretKiss a întrebat:

FUNDAAA!(urgent). De ce oare nu mai are cainele meu pofta de mancare? Adica il scot afara! ce credeti ca are? Ajutor va rog, si va dau si vot. Cainii vostri au patit asa ceva? ce pot sa fac ca sa aiba pofta de mancare si sa fie mai vesel?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Aurorah a răspuns:

Buna!
Uita mare atentie cu astfele de probleme nu sunt experta in asemenea categorii din urma a catorva zile cainele meu nu avea pofta de mancare si dupa cateva zile avea tot acest simtom dar avea febra era foarte calm (el d eobicei este un caien foarte enrgetic fericit cand isi vede stapana dar in ziua aceea nu era bolnavior avea bola jigodie sau cum se mai spune Bola lui Carre este ceva normal la patrupezi nostri deoarece toti la un moment dat ajung sa treaca prin asta pentru binele lui trebuie sa primeasca injectie contra "jigodiei" cat mai repede posibil dar gandeste-te poate fii ceva trecator poate nu ii place mnacarea sau poate se simte rau azi cel mai bine ar fi sa te duci la un veterinar cat mai repede pentru binele patrupedului tau iubit
Multa Bafta1

5 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Lipsa poftei de mancare este un semn de ingrijorare si de suferinta la un animal.Mergi cu el la un veterinar, ca prin telepatie nu poate nimeni sa-ti spuna ce are!

| anaMARIA a răspuns:

Buna!
Sfatul meu e sa te duci urgent cu cainele tau la veterinar!
Eu am patit asa ceva cu catelusa mea acum mai putin de o luna.Are 7 ani, nu o castrasem, dar nici nu am dat-o vreodata sa faca pui.Din cauza asta a facut nu stiu ce infectie care i s-a intins pana la rinichi.Astea au fost si simptomele ei : si-a pierdut pofta de mancare (si ea chiar este o gurmanda),nu mai era activa ca de obicei,nu prea mai iesea afara (si crede-ma, ea nu refuza niciodata o plimbarica big grin ), doar bea multa multa apa si varsa.ba chiar se mai scapa prin casa, ca daca afara nu prea mai vroia sa iasa, nah. A lasat-o mama asa 3 zile si a 4-a zi a fost cu ea la veterinar, din fericire.Doctorul i-a spus ca daca o mai tinea o zi, maxim 2, ramaneam fara ea, ca i s-a agravat infectia, i s-a intins pana la rinichi si ca oricum e posibil sa moara pe masa de operatie.Normal ca mama si-a asumat acest risc si a operat-o. Multumesc lui Dumnezeu,catelusa mea a dovedit ca e puternica :X, a rezistat in timpul operatiei si tratamentului ce a urmat. Ba chiar se obisnuise saracuta.Din pacate,cand a operat-o i-a scos ovarele,trompa,uterul, etc.
Important e ca acum e bine micuta mea love struck si te sfatuiesc sa te duci repede repede la un cabinet veterinar cu catelul tau! Nu pierde timpul, nu lasa pe maine ce poti face azi.Gandeste-te ca poate va fi prea tarziu dupa.Te pup pa pa!

| Narcis2007 a răspuns:

E indragostitrolling on the floor...si cainele meu avea o "prietena" prin vecini si nu manca mai deloc, sau poate are viermi

| prideras a răspuns:

Du-te la un dispensar veterinar, vezi ce ti recomanda.si poti sa incerci la farmaciile astea care au produse pentru caini, pisici, hamsteri etc.

| IuliaNimik12 a răspuns:

Eu zic sa.l duni la veterinar