Uite aici detalii despre el http://pasagera.ro/exfolierea-mecanica-%E2%80%93-scrubul.html.
Te duci la un mag de cosmetice, un market si iti cumperi un gel cu particule abrazice de la clearasil.
Pai el curata tenul il face moale, catifelat si impreospatat.
Mai il cumperi de-a gata, k e mai usor de folosit.
Il folosesti seara inainte de culcare!
Pai scrubul pentru fata se gaseste si gata facut ori la farmacii ori la magazine de cosmetica. Curata tenul in profunzime, punctele negre, iti lasa tenul curat si luminos. Multe se fac din samburi de struguri, caise si alte fructe care fac bine la ten. Eu am de la Yves Rocher cu samburi de caisa si lamaie e foarte bun mai e unul la fel de bun din samburi de strugure. Eu zic sa iti iei de gata. Tu poti sa folosesti in casa de exemplu tarate sunt la fel de bune. Te freci usor pe fata cu tarate muiate cu un buretel sau un tifon si iti curata la fel de bine tenul. Mai poti sa folosesti masca de argila. Astea sunt bune pentru tenul tau. Daca mai ai nelamuriri te mai astept cu intrebari.
Buna din nou..scrubul elimina celulele moarte de la suprafata epidermei.Compania p care o reprezint are un produs gata preparat, se numeste Forever Aloe Scrub, care hraneste pielea chiar in timpul procesului de curatare, este pentru toate tipurile de ten.Are in componenta microsfere de ceara de jojoba intr-o baza bogata de Aloe Vera.O zi frumoasa
Daca doresti mai multe informatii imi poti lasa un mesaj..si te ajut cu placere
EmaEmax întreabă: