| Eliene a întrebat:

FUNDAAAA!
Am auzit ca se poate colora parul si fara vopsea, doar cu ingrediente naturale.
1. Puteti sa imi spuneti care sunt?
2. Afecteaza cumva parul?
3. Culoarea este permanenta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| pufyy a răspuns:

Buna!
Intr-adevar iti poti "vopsi" parul si cu ingrediete naturale spre elemplu pentru o nuanta aurie se foloseste ceaiul de musetel sau lamaia ( se storc 2-3 lamai, iti speli parul foarte bine cu acea zeama apoi stai la soare pana se usuca si apoi il spli in mod normal cu sampon si balsam. din cate am inteles trebuie sa faci asta cel putin o saptamana sa "prinda" acea culoare ), in timp ce pentru culoarea rosiatica se foloseste ceaiul de frunze de nuc.

De afectat parul, nu-l afecteaza, doar lamaia pentru ca'l usuca, insa banuiesc ca atata timp cat folosesti si balsam, e ok.

Nu cred ca este permanent, parul isi reia culoarea naturala in timp.
Sper ca ti'am fost de folos!
O seara buna!
Pupici! :* :*

2 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Nici o culoare nu ramane permanenta daca nu o intretii! Se foloseste in general fiertura de musetel pentru parul blond si cel din frunza de nuc pentru cel castani inchis!

| danielaxyz a răspuns:

Poti sa te vopsesti cu Henna, e o vopsea pe baza de plante, tine si mai mult si nu afecteaza parul