| Eliene a întrebat:

FUNDAAAA!
Buna! Ce sa fac sa scap intr-un mod NATURAL de parul degradat?
Deasupra si in fata imi este "varza"! Dar daca il aduc pe cel din spate putin mai in fata (ma refer de cel dinspre ceafa) observ ca el e foarte sanatos, numai ca are nevoie de un tuns scurt.
Cel din fata (aproape de frunte) si dinspre urechi a suferit cel mai mult. Chiar daca il dau cu spuma, mi se ridica fire scurte si razlete, urate!
Dati-mi cateva masti naturala FARA ulei de masline sau ingrediente complicate si costisitoare si ceva tipsuri despre cum sa il aranjez inca de dupa spalatul pe cap, incat sa arate cata de cat normal!
Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Infraverde a răspuns:

Parul se repara in timp, daca ai un stil de viata sanatos, insa daca vrei sa il repari rapid (bineinteles ca vrei) poti incerca otet sau galbenus de ou.
Imediat ce te-ai spalat pe cap, maseaza scalpul cu o lingurita de otet, apoi clateste bine. Sau imediat dupa clatire acopera firele de par in galbenus de ou, apoi pune un prosop si lasa-l asa vreo 30 de minute. Clateste cu apa calduta si lasa-l sa se usuce.
De asemenea, nu ar mai trebui sa folosesti uscatorul de par, placa sau orice altceva poate dauna structurii firului de par. Bafta!

1 răspuns:
| mona a răspuns:

Tunde-ti varfurile odata la o luna