| dolcedolecegabanad12345678899098 a întrebat:

FUNDAFUNDAFUNDA! buna TPU, am 12 ani sunt fata si am 1, 75cm inaltime. dupa craciunul anului 2011 ma ingrasasem destul de mult, asa ca in ianuarie m-am apucat de slabit... pana in prezent, am slabit destul de mult. inainte ( cand eram grasa) aveam sanii destul de mari si drepti, acum ca am slabit, mi s-au lasat si s-au micsorat, mama zice ca asa se intampla cand slabesti, dar problema mea este ca eu sunt in crestere si bineinteles eu sa mai imi creasca pieptul, se vor" indrepta", daca nu ce pot face?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Mama ta are dreptate ca asa se intampla cand slabesti dar tu esti inca in crestere si sunt sanse sa -ti revina cum au fost

| dolcedolecegabanad12345678899098 explică (pentru mona):

Adica, o sa mi se "indrepte" la loc, va rog sa tineti cont ca eu sunt dezvoltata pentru 12 ani, am mensturatie, 1, 75inaltime, pilozitati

| mona a răspuns (pentru dolcedolecegabanad12345678899098):

Important e sa ti schimbi alimentatia asa incat sa nu mai fie nevoie sa ti cure de slabire mai ales cat esti in crestere

| dolcedolecegabanad12345678899098 explică (pentru mona):

Acum nu sunt grasa, am fost, dar va rog, raspundeti la intrebare...

| mona a răspuns (pentru dolcedolecegabanad12345678899098):

Nu sunt medic dar stiu ca din moment ce esti in crestere nu e recomandat sa ti cure de slabire, acum faptul e consumat in cazul tau, ai 12 ani si cativa ani inainte ca,sa ti se,, indrepte,, sanii, poate nu cum ai fost inainte dar o schimbare vei avea[in bine], fi optimista