| SecretKiss a întrebat:

Fundita! Buna TPU!happy Exista pastile sau siropuri de slabit pentru copii de 12 ani? Va rog NU-mi spuneti ca ar trebui sa manac fructe si legume si carne slaba.sa fac sport straight facesport evident ca o sa fac dar combinat cu "tratament ". Deci daca stiti pastile sau siropuri de slabit sa-mi spuneti si mie, va rog numele.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Minnie a răspuns:

Poti incerca sa slabesti un pic cu suplimente alimentare. Crom, Spirulina sau Drojdie de bere (pastile sau cea pentru cozonac, cum iti place). Sunt sanataose, in sensul ca scad glicemia, colesterolul, drojdia si spirulina au multe vitamine si minerale in componenta ce ajuta la stres, la invatat si memorat mai bine, ajuta la efort fizic si intelectual si nici costisitoare nu sunt dar trebuie sa urmezi tratamentul cel putin 3 luni - asta e dezavantajul leacurilor "babesti" sa zic asa, nu au efect imediat ca si chimicalele dar avantajul este ca nu mai pui ce dai jos cum patesti cu medicamentele de sinteza.

| Jenny23 a răspuns:

Eu am cunoscut o fata de 10 ani care lua pastile herbalife, nu i-a facut nici un rau daca vrei sa iei si tu atunci ca.

| Ilinca a răspuns:

Pai si pe tine cu ce te ajuta ca iei pastile de slabit? Pentru ca oricum dupa ce vei termina acest "tratament" corpul tau va reveni la greutatea initiala (plus cateva kg in plus deoarece corpul isi va face "rezerve de grasime") Si ma indoiesc ca vei lua toata viata pastile de slabit.
Singura sansa de a avea o conditie fizica permanenta este sa iti schimbi alimentatia. Si inca un lucru : fructele nu te ajuta la slabit! Fructele trebuie consumate rar, ca un desert, deoarece ingrasa! (Am citit cartea nutritionistului Mihaela Bilic - " Traiesc, deci ma abtin").

| AnGeL a răspuns:

Nu exsta astfel de pastile singurul remediu e viata sanatoasa

| KaTtY a răspuns:

Nu exista.
trebuie sa ai peste 18 ani ca sa iei asa ceva, si trebuie sa fie prescrise de medic, nu sa le iei asa ''din auzite''

| aduis a răspuns:

Ia-o pe maica-ta de mana si duceti-va la un endocrinolog. El iti va recomanda ce sa faci. NU LUA NIMIC de capul tau!