| zozo74 a întrebat:

Fundita! Buna ziua-Medicamentele naturale 100% BIO pot provoca daune organismului-In detaliu este vorba de un medicament de la Dacia Plant impotriva colesterolului si am auzit de la cineva ca poate provoca reactii adverse sau pot provoca boli cronice (sincer nu cred dat fiind ca este Bio 100 natural). Multumesc, pentru un rapsuns relevant si detaliat dau Fundita

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| fabiola a răspuns:

In general, tratamentul pe baza de plante nu creaza dependenta, iar reactiile adverse sunt minime si inscriptionate pe prospect, ca pe orice medicament. Daca se respecta doza si se tine cont de eventualele contraindicatii, nu se intampla nimic! Cei de la Dacia Plant ca si cei de la Fares sunt firme serioase si cu traditie, coordonate de medici cu experienta in domeniu.Nu am interes sa fac vreo reclama!

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Te rog frumos să nu postezi de mai multe ori aceeași întrebare, încarci server-ul.
Ți-am răspuns!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Sunt doar nişte chimicale toate, nu mai crede în toate prostiile!
Apropo, nu trebuie să postezi de două ori aceeaşi întrebare!
Te pup!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sigur ca da. Matraguna este 100% naturala, bio, eco si cum vrei tu si 10 picaturi de suc te omoara. cele mai puternice oravuri cunoscute sunt 100% naturale. Un medicament numit natural poate fi la fel de toxic ac unul de sinteza, doar ca este netestat si riscul este ceva mai mare.

| mihaelaaaaaaaea a răspuns:

Nu pot, deparece sunt pe baza de plante naturale, nu au ce face rau.

| karsivan a răspuns:

Acel cineva are vreo pregatire in domeniul medical sau vorbeste asa sa para interesant, cauta pareri la cineva specializat ex. un doctor.