anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

FUNDITA! Cand imi vine ciclul menstrual, ma tine 7 zile. In a doua si a treia zi imi curge cel mai mult. Iar in restul zilelor, foarte putin, cateva picaturi la 2-3ore. Intrebarea mea ar fi: daca imi vine atat de putin, pot intretine relatii sexuale fara riscul de a ma pata prea tare, sau prin penetrare va creste fluxul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Menstruatia este un proces fiziologic comandat doar de activitatea hormonala.Deci numarul de zile, cantitatea eliminata zilnic, fluxul deeliminare, culoarea, mirosul etc. nu sunt influentate de activitatea sexuala deoarece modul lor de manifestare va fi acelasi indiferent daca vei fi sau nu penetrata in aceasta perioada. In perioada cu flux minim de menstra poti intretine fara probleme sex deoarece riscul de a te/va pata este foarte mic. Poti fi linistita in privinta cantitatii de menstra din aceasta perioada deoarece va ramane constanta ne fiind influentata de penetrare. Distractie placuta.

| gemeni6226 a răspuns:

Creste fluxul prin penetrare si te tine mai mult cu 1-2 zile decit ar tine fara a avea contact.