Desfaci fiecare cireasa si cu unghia il scoti pe "dansul" din fruct si-l pui sa inoate intr-un pahar cu apa.Eu, si daca mananc 5 kg de cirese, asta este procedeul! Doar daca mananc din pom nu procedez asa, cu toate ca sunt si acolo! Cred ca daca
as sti ca am mancat unul (vierme)...as face icter galopant! Poate de aceea fructele mele preferate sunt visinele. Cand imi creaza suspiciuni... le deschid si pe ele!
Am observat că dacă le ţii la frigider, viermii au tendinţa să iasă. Le poţi spăla după aceea.Nu ştiu dacă ies chiar toţi şi nici nu vreau să ştiu, când mănânc cireşe prefer să nu mă gândesc la ele ca la nişte garsoniere locuite...
Stiam eu o varianta cu biscuiti )
Din 5 in 5 minute le dai cate un biscuite timp de o jumate d ora, apoi ii astepti cu parul ca o sa iasa sa iti ceara biscuiti ))
...glumeam
Uite o varianta
Adaug un pic de otet in apa in care speli ciresele (1 lingura la 2 litri de apa), apoi le limpezesc cu apa rece si gata.
Distractie placuta
Mananca asa... viermii contin proteina si sunt viermi de fruct deci sunt sanatosi nu are de ce sa iti fie greta
Dar sa nu fie in post, miercurea sau vinerea!
Sunt mai multe metode!
1.Arunci Ciresele
2.Cumperi cirese fara samburi
3. Le cureti una cate una pana ce ametesti
u alegi cei mia usor
Eu stiam tot asta cu apa, dar ma rog altceva nu ai ce face trebuie tratate la timpul lor. Ai putea sa le lasi sub apa rece si apoi la frigider
Faci apa sarata si le bagi acolo le lasi 5 minute dupa aia le scoti si le clatesti in 3 4 ape si ai sa vezi ca toti ies afara ai sa ii gasesti pe fundul ligheanului