| AndraAlee a întrebat:

Fundita! Deci ieri am stat toata ziua afara si era soare.Seara cand am intrat in casa m-am uitat in oglinda si eram rosie pe fata si pe maini, m-am bronzat.Cum pot sa scap de bronz ca nu imi place sa fiu rosie pe fata.Va rog ajutati-ma!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| VirusS97 a răspuns:

Nu cred ca poti "scapa de bronz" esti rosie fiindca ai stat mult la soare si fara sa ai protectie (daca te-ai inrosit inseamna ca esti mai deschisa la ten, mai sensibila si trebuia sa te dai cu crema de protectie) Ce poti face acum este sa te dai cu crema After Sun (dupa plaja). Dar atentie! Daca esti sensibila citeste regurile de pe ambalaj (ex: daca scrie pentru toate tipurile de ten e buna, dar daca scrie ca nu e buna pentru pielea sensibila nu o folosi)
Sper ca te-am ajutat! PS: Esti rosie fiindca te-ai iritat, bronzul este inchis.

3 răspunsuri:
| Fantoma_1807 a răspuns:

Nu cred că acum mai poţi scăpa de aşa zisul bronz de pe faţă. Pe vii tor foloseşte o cremă de protecţie solară cu factor de protecţie ridicat, de pildă 30

| ynna93 a răspuns:

Nu cred ca ai cum sa scapi de bronz.da`te cu o crema de fata si una de corp.si asa rezolvi. poate`ti trece mai repede roseala respectiva.bye bye.

| myru_6393 a răspuns:

Si eu am patit acelasi lucru tot ieri asa ca nu stiu :d daca gasesc o metoda tio zic si tie