| alintush15 a întrebat:

Fundita:*:*:*help__am nevoie de ajutor. am 16 ani de la o vreme am observat ca imi case parul dar in ultimul timp imi cade exagerat de mult asa cred eu __spre exemplu daca duk mina printre par atunci 4 5 fire deodata cind ma piepten tot ft mult__incep sa ma ingrijorez si ma doare capul ft tare mai ales la radacini ajutati-ma poate stiti ceva masca pentru par dar in conditii casnice sau poate ceva produse de la farmacie...mersi mult anticipat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| xCatastrophe a răspuns:

Incearca revalid sau cand faci baie pe cap nu folosi apa de la dus ci fierbi apa cu urzici si frunze de nuc apoi le pui intr-un vas si acolo te speli pe cap in jur de 4-5 spalari de`a lungul spalarilor va inceta sa-ti mai cada parul si va arata mult mai frumoss. Asta folosesea sora mea cand a inceput sa-i cada parulacum 3 luni

2 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dacă sunt sub 80 de fire pe zi, nu este nicio problemă.
Poți face apel la o mască formată din ulei de ricin, gălbenuș de ou și vitamina A (fiolă). Masezi pielea capului și pe lungimea părului iar după 2 ore te speli cu șampon vitaminizant/balsam.
Dacă după 2-4 luni nu sunt semne pozitive, consultă medicul dermatolog.
Sănătate.
Pa, pa.

| Monii a răspuns:

Du-te la farmacie si iti va recomanda ceva folositor.Succes