Ar trebui sa mergi la medic si sa lasi leacurile babesti penttu altii. Ti-ar placea sa mergi la medic si sa iti zica ca daca veneai acu o saptamana scapai cu 3 pastile, asa cine stie ce trebuie sa faci ca s-a agravat.
Trebuie neaparat sa mergi la medic. Nu suntem noi in masura sa iti spunem daca e grav sau nu, dar medicul cu siguranta va fi.
Bafta si lasa rusinea la o parte, la cate o fi vazut la viata lui...
Ai mai multa grija cu igiena si nu te mai masturba
multe chesti ne apar si dispar singure, daca vezi ca nu iti trece in maxim 1 saptamana du-te la medic.
Spalate mai des si... spalate cu ceai de musetel e bun pentru orice deci nu vad dc nu ar fi bun si pentru problema ta.
te-am :* ciao
Consulta un medic neaparat! Fugi dracu repede la un medic pana nu se agraveaza nu am avut in viata mea asa ceva dar este o mare problema. fugi repede la un medic nu mai sta sa te uiti la chestia aia. vorbesc la modul ecl mai serios consulta un medic in cel mai scurt timp.
Imi e foarte frica de ce ai spus Smile, despre igiena nu stiu ce sa zic, sunt un tip foarte curat, mereu am fost curat in acea zona, schimb boxerii foarte des.cat despre medic, imi e cam rusine, dar stiu ca sanatatea conteaza. Te rog Pitic sa dai mai multe detalii despre acel ceai de musetel, cum sa fac? Imi e cam rusine sa le spun parintilor... Naspa
Deeaandreea9156 întreabă: