| Csjfndndjekekk a întrebat:

Gata,a putut fi mai rău trebuie sa fac operatie de apendicită.
1. Unde o sa ma trezesc?
2.Ce o sa se întâmple?
Detalii cat ma amenuntite

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Simpatic a răspuns:

Nu e deloc rau, cand este inflamat apendicele trebuie scos altfel te poti "trezi" mort
Din cate imi aduc aminte se face anestezie locala si nu totala, nu vei simti nimic cand o sa te opereze.
Dupa operatie o sa iti simti picioarele amortite cateva ore apoi trece.
Nu este o operatie grea este usoara si necesara cum am zis, cand trebuie scoasa trebuie n-ai ce-i face, altfel iti pune viata in pericol.
Dupa operatie intri intr-un regim de vreo 15-20 de zile, unde vei consuma supe mai mult, pentru ca apendicele este un matz sa zic asa si nu poti manca mancare solida pana nu se cicatrizeaza acolo in interior. Si in plus nu poti manca o mancare care sa te baloneze.
Multi avem apendicele scos si nu am murit cand nu am mancat doua saptamani prea binewinking

4 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Eu am făcut. Anestezie locală. Treaz tot timpul. În timpul operației a început să mă doară. Au mai băgat o injecție. După 5 zile îți scoate ațele care țineau carnea până s-a lipit. Apoi mai doare câte un pic câteva zile. Rămâne o mică cicatrice ca amintire.

| Alverto a răspuns:

Scuze că răspund acum, poate deja ai făcut operația, dar da, e cea mai ușoară operație chirurgicală, și trebuie să mănânci 1-2 săptămâni iaurt cu grisine etc, și îmi pare rău de tine că faci operația asta in timpul asta, cu virusul asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hellooo
eu am facut aceasta operatie la 14 ani happy
daca esti copil iti vor face anestezie totala vei dormi pe tot parcursul operatiei
la mine a mai aparut un chistulet si a durut mai mult cam 50 de minute dar operatia de apendicita in sine dureaza cam 20-25 de minute
cand te vei trezi te vor duce asisentele la terapie intensiva
foarte important este sa nu misti capul cand te trezesti din anestezie pentru ca urmatoarele zile chiar 1-2 luni te va durea ingrozitor eu si acum dupa 3 ani mai am astfel de dureri de cap cand ma doare operatia
normal ar trebui sa vomiti dupa ce te trezesti eu nu am vomitat
vei face nevoia mica in plosca happy
nevoia mare trebuie sa o faci neaparat pentru ca altfel te sondeaza ca sa nu faca operatia POC
pana a doua zi nu mananci absolut nimic doar bei putina apa
a doua zi te duci in salon si mananci doar ciorba strecurata sad
eu una o chemam pe sora mea cu cornuri si pateuri cu branza si nu am mai murit
peste o saptamana te vei duce sa iti scoata firele (ciupeste putin)
iti vor baga si fire topitoare dar si ata pe care trebuie sa o scoti
vei face nevoia mica des
cam atat laughing
depinde de organismul tau cum va reactiona avand in vedere ca ii scoti un "mat"
este o procedura usoara, simpla, rapida de care nu ar trebui sa iti fie teama laughing
si neaparat sa fii epilat/a altfel nu te opereaza

| aimullah123 a răspuns:

E o operatie banala.
Se poate face prin laparoscopie si te recuperezi mult mai repede.