Hmm.pai vorbesc din EXPERIENTA.am avut exact aceeasi problema(doar ca eu nu puteam sa merg pur si simplu la scoala doua zile pe luna pentru ca nu puteam sa ma ridic din pat)"asa ca ...cred ca o inteleg "
Am incercat cu detoate: si farmacie si plafar.eu spun ce a functionat pentru mine.
cu nurofenu durerea se opreste vreo jumatate de ora(nu e cv pe termen lung)... dupa revine parca mai rau...si nu poti sa iei un pumn de nurofen pe zi ca ajungi la urgente.
pentru mine pastilele de la plafar m-au ajutat ( pe termen lung).
si app nu vb de ceaiuri ca nu sunt vraci si ceaiuri pentru asa ceva nu am auzit ca ar avea vreun efect (ma rog or exista dar nu garantez pentru ele )..eu vb de pastile sau picaturi.
Amelya eu de ex am urmat un tratament cu mladita de zmeura de la HOFIGAL(imi aeliora durerea atunci si vad ca a avut rezultate si pe termen lung)
Succes!
Ar trebui sa intrebi si alt ginecolog. Si eu am fost la endocrinolog pentru aceeasi problema, doar ca eu am si ciclul neregulat(37-49 de zile). O sa fac niste analize de sange in a 5-a si a 21-a zi, apoi in functie de rezultate, voi primi tratament. Am aproape 18 ani si mi-am inceput viata sexuala, insa doamna doctor endocrinolog a zis ca nu ar vrea sa-mi dea anticonceptionale, caci sunt inca micuta.
Du-te la un endocrinolog mai bine, ca el se ocupa de asta. Nu sta asa. cere si alt sfat, pana la urma este vorba de sanatatea ta.
Multa bafta!
Incearca ceva naturist.am avut si eu problema asta dar in timp s-a remediat(dupa cam 2 ani)...incearca aspirina naturala.sau niste pastile premenstruale de la plafar.(nu incerca chestii ca nurofenul...adica merge pe moment dar dupa o sa incerci si cate doua deodata si nu o sa aiba nici un efect)
Succes!
Nu e adevarat ce spui despre Nurofen, nu mai vorbi daca nu stii. E adevarat ca intotdeauna e de preferat ceva natural (plafar, ceaiuri), dar sint fete care chiar au dureri atit de mari incat nu e suficient un ceai. Si pentru asta exista analgezice gen nurofen, algocalmin etc.
Poate pentru tine nurofenul nu are efect, dar asta nu inseamna ca asta e valabil pentru toata lumea. Pentru mine de ex e singurul care are efect, si sint ani buni in care am luat si nu am ajuns sa iau un pumn. In schimb daca iau algocalmin iau degeaba.(ca si tine cu nurofenul)
N-au treaba ceaiurile cu vracii. E simplu, ele ajuta pentru ca sint lichide calde, si in zilele astea ai nevoie sa te hidratezi mai bine. Iar caldura ajuta si ea daca nu ai dureri prea mari.
Sint de acord cu tine referitor tratamentul cu extract din mladite de zmeura (e bun), si mai sint si alte chestii romanesti homeopate bune, dar toate au efect in timp. De durere nu scapi imediat decit cu analgezice.
Hmm.pai vorbesc din EXPERIENTA.am avut exact aceeasi problema(doar ca eu nu puteam sa merg pur si simplu la scoala doua zile pe luna pentru ca nu puteam sa ma ridic din pat)"asa ca ...cred ca o inteleg "
Am incercat cu detoate: si farmacie si plafar.eu spun ce a functionat pentru mine.
cu nurofenu durerea se opreste vreo jumatate de ora(nu e cv pe termen lung)... dupa revine parca mai rau...si nu poti sa iei un pumn de nurofen pe zi ca ajungi la urgente.
pentru mine pastilele de la plafar m-au ajutat ( pe termen lung).
si app nu vb de ceaiuri ca nu sunt vraci si ceaiuri pentru asa ceva nu am auzit ca ar avea vreun efect (ma rog or exista dar nu garantez pentru ele )..eu vb de pastile sau picaturi.
Amelya eu de ex am urmat un tratament cu mladita de zmeura de la HOFIGAL(imi aeliora durerea atunci si vad ca a avut rezultate si pe termen lung)
Succes!
Tu chiar vorbesti despre astea cu mama ta? Adica nu ti pare putin ciudat? Pe bune acum e penal sa vorbesti cu mama ta despre asta!
Intotdeauna este bine sa ai o a doua..chiar si a treia parere. nu este nimic ingrijorator, iar daca nu ai inceput viata sexuala zic ca nu are rost sa iei de-acum anticonceptionale. durerea nu trece cu calmante? nurofen..no-spa...si cred ca mai sunt si altele.
Aaaa..si apropo` de raceala la ovare.te-a diagnosticat medicul? nu ti-a dat tratament pentru asta? pentru ca e posibil ca durerile din timpul ciclului menstrual sa fie si din aceasta cauza. poate ar fi bine pentru inceput sa tratezi raceala si asta s-ar putea sa-ti rezolve si problema durerilor
Mai bine mergi si la alt ginecolog. Pentru dureri la mine functioneaza perfect Nurofenul.