| NadarraXD a întrebat:

Greutatea ideala inaltimii 1, 60?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| oprescudorin11 a răspuns (pentru AleexisViol3t):

Prostii! Greutatea normala a oricarui om, care se vrea normal este in functie de proportiile fizicului. Daca ai fundul de 50 de Kg, degeaba ai restul corpului o scobitoare.
Nu mai intreba medici parati!
Poti fi frumoasa doar daca ai proportiile ca in calculele anticilor GRECI-FIDIAS, sau Michelangelo din renastere!
Poti avea greutatea din calculele de acum, dar sa arati ca un MONSTRU!
Intrebarea si raspunsurile dovedesc LIPSA SIMTULUI ARMONIEI!

| FlexGene a răspuns (pentru oprescudorin11):

Ce fumezi? Vreau si eu!

| oprescudorin11 a răspuns (pentru FlexGene):

Pai bani ai?
Fumez regular, trabucuri cubaneze, la negru 2000$, la oficial 6000$. Cand nu gasesc fumez Viceroi, kent sau chistoace!
Daca vrei, trebuie sa ai 'potenta', sa fii adicatelea 'multo potente'!
Mai bine devii, ceea ce esti, o rama, ca toti cei din clasa ta de protozoare si ai sansa ca nu -ti trebuie NIMIC! Crede-ma ca iesi mai 'EFTIN!
Bafta!

| oprescudorin11 a răspuns (pentru FlexGene):

Pe de alta parte, te informez oficial, din surse NASA ca amoebelor le este interzis fumatul! asa ca fii atent: sa nu se petraca ceva in celula ta care sa scape de sub control!
Mai bine te adresezi uni Dr. Docent, Honoris Pauza din staful nostru actual.El te va sfatui despre astea. (raspundere limitata LTD!)

22 răspunsuri:
| oprescudorin11 a răspuns:

Se pare ca in lumea Piticilor pare raspunsul corect la intrebare! E mai usor sa te transporti, sa pui 50 de Kg pe tine apoi sa arati ca un buldozer!
cred ca e o rasa asta cu cei sub un metru 60!
Daca va simtiti bine, puteti manca cipsuri si sa beti Coca cola!
Eu intelesesem, de fapt, daca un metru si cinzeci ar fi normal! Este, cata vreme e si majoritatea pinguinilor!
Greutatea la voi nu conteaza! oricum sunteti ca fructele de mare, nu puteti avea forma sau continut! Acestea sunt formele in care Fericirea se cuibareste cel mai usor!
Cineva imi spunea si radeam: Sase pe Sase!
cred ca asta este forma pentru alde voi! Nu va faceti probleme! Si Napoleon a fost cam la fel si a ajuns O STEA! La timpul lui!
Important este sa trageti apa la WC mai des! Dar aveti resurse si veti gasi de unde!

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

"Greutatea ideala", pentru ce? Esti bonlavioara si ai banuiala ca se datoreaza greutatii?

| NadarraXD explică (pentru Mihailescu_Valeriu_1953):

Nu sunt "bonlavioara", ci vreau sa fac sala din septembrie si voiam sa stiu cat trebuie' sa dau jos

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru NadarraXD):

Nu trebuie "sa dai jos"! mpotant este sa fii sanatoasa si "sa te simti bine in pielea ta". Ignora shabloanele. Cine te place, te place pentru ce esti prin felul tau de a fi, nu pentru shabloanele insipide

| NadarraXD explică (pentru Mihailescu_Valeriu_1953):

Eu nu ma plac, lol. Ma simt incomod si urasc marimile mai mari oleaca la haine. Plus de asta, trebuie sa am grija cand/cat mananc si disper deja.

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru NadarraXD):

Wow, WOW! Eu sunt ferm convins ca nu arati ca o elefantica. Concentreazate pe sanatatea fizica si pe capacitatea de a-ti rezolva singuraca nevoile zilnice de supravietuire

| Yaesmin a răspuns:

50-55 de kg

| cevdet a răspuns:

Cind veti intelege voi ca greutatea depinde si de varsta?

| suntsuper a răspuns:

50 kg
Greutatea ideala e mereu cu 10 mai putin decat numarul de centimetri peste un metru
Daca ai 1.80, greutatea ideala e 70.
Dar exista exceptii cand persoana in cauza are masa musculara multa si atunci se poate si mai mult

| Pabibabum09 a răspuns:

Depinde in special de VARSTA ta. Dar judecând obiectiv, undeva pe la 45-50-55 kg.

| Pabibabum09 a răspuns:

Undeva la 50 kg. este foarte ok.

| gardianuf a răspuns:

Firai tu sa fii iar pui intrebari despre greutate, esti perfecta asa cum esti termina nu te gandi la asta!

| NadarraXD explică (pentru gardianuf):

Usor, Petrisor. laughing) Ca am intrebat pentru sala...

| gardianuf a răspuns (pentru NadarraXD):

laughing okey, obraznico :* :X

| Florin_Cismaru_1975 a răspuns:

60 -63 kg

| Gaina_Daniel_1971 a răspuns:

50-60 kg