| AvalohAlyn a întrebat:

Gripa porcina face ravagii si in Romania.Toni Tecuceanu actorul care era angajat la Prima Tv a murit din cauza acestei gripe, acestui virus.Intrebarea mea este de ce nu va faceti vaccinul? Tocmai secretarul de stat Adrian Streinu Cercel si-a facut, am auzit ca si Obama si alti multi oameni si nu am auzit ca li s-a intamplat ceva.Nu s-a auzit deloc de vreo afectiune provocata din cauza vaccinului anti gripa porcina dar s-au auzit de multe morti provocare de gripa porcina.Lasati teoria conspiratiei oameni buni si nu va mai luati dupa zvonuri cum ca vaccinul nu ar fi bun.Ganditi-va doar la aceasta statistica:niciun om nu are nimic de la vaccin in schimb multi oameni mor de la gripa.Sanatate.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Te rog frumos poți să-mi dai și mie prospectul acestui vaccin?
Cadrele medicale de la mine de la unitate au răspuns clar și răspicat: nu au primit de la București.
Și vrei să-l fac fără să-i cunosc REACȚIILE ADVERSE?
Hai să fim serioși, i-a lovit deșteptăciunea pe medicii români, extraordinar.
Condoleanțe familie îndurerate.
Pa, pa.

41 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@AlanTigergerid ai dovedit inca o data cat de ipocrit poti sa fi, transformi moartea unui om intr-o campanie de vaccinare...RUSINE!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
@gyzzard, mulţumesc pentru "pile" de a intra în posesia prospectului dar sunt contra lui, eu personal nu o să-l fac.
Atâta nesimţire din partea celor de la Cantacuzino să pună lângă "faimoasele" vaccinuri şi un amărât de prospect.
Ruşine să le fie.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Legiuitoareo, sa stii ca exista prospect.In fiecare cutie, e cate unul!
Ca nimeni nu ti l-a dat tie sa-l citesti, asta e alta poveste, oricum n-ai pricepe nimic, probabil.

P. S."Hai să fim serioși, i-a lovit deșteptăciunea pe medicii români, extraordinar." Evident ca nu IA lovit nimic, mama ei de gramatica!
Apoi, sa stii si tu, Institutul Cantacuzino face vaccinuri de 30 de ani, nu esti tu in masura nici sa le stergi pantofii alora, dar sa intelegi ce e ala vaccin.
In alta ordine, vaccinul romanesc NU contine adjuvantii de care s-a facut atata caz in strainatate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.pmfa.ro/cantgrip.pdf

Asta e prospectul vaccinului romanesc, dati click si cititi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună din nou.
Mulțumesc pentru tot @gyzzard, dar să ne oprim aici fără insitențe prea mari.
Eu sunt contra lui și gata.
@anonim, slăbește-mă cu ironiile tale. Dacă tot te învârți pe aici "aiurea în tranvai" mergi mai departe, să nu greșești stația, nu de alta dar vreau să scap de tine la mințile luminte de la Cantacuzino, da? Un cobai în plus pentru ei nu strică și te încadrezi și în tipar.
MĂ PLICTISEȘTI, @anonim!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@AlanTigergerid daca nu intelegi ca e imoral sa faci o campanie de vaccinare pe spatele unui deces... e problema ta si acelor ce te asculta, eu doar ti-am zis cat de ipocrit poti sa fi, o analiza asupra starii tale psihice inca nu ti-am facut, daca tu ai avut acces la niste documente care faceau referire la sanatatea mea iar ai dat-o in bara ca nu sti sa citestihee hee te mai astept si cu alte bazaconii de exemplu ca sa-ti improspatez memoria 40x3=1200batting eyelashes (ai luat si fundita nenorocitule sau norocosule rolling on the floor )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am uitat sa-ti cer si fundita tigerhee hee poti sa o atasezi si cu autografbatting eyelashes stiu ca ma iubesti nebunatic mic!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Isteria generata de Adrian Streinu Cercel in legatura cu moartea a peste 20. 000 de romani a dat rezultatele scontate pentru profitorii de pe urma virusului porcin. Tandemul Boc-Videanu a aprobat achizitionarea a 500. 000 de doze din strainatate, la un cost total de 2. 250. 000 de euro. Demisia lui Cercel si revenirea sa pe acelasi post de secretar de stat la Ministerul Sanatatii, a fost un joc pentru a se accepta cumpararea de pe piata internationala a vaccinului impotriva AH1N1. Motivatia este si ea una subreda, dar laboratoarele politice nu s-au chinuit sa nascoceasca ceva mai intelligent.
Pentru a motiva apelarea la vaccinul strain, gaselnita a fost ca vaccinul romanesc nu este inca aprobat pentru minori, desi testarile acestuia se vor incheia cu o luna, doua mai devreme decat cel din Occident. Culmea este ca Romania cumpara acelasi vaccin produs de Glaxo Smith Kline (GSK), pe care Guvernul Poloniei l-a refuzat. Imaginea de Apocalipsa se aprofundeaza acum cu inchiderea de scoli, licee sau hoteluri, si recomandari tot mai dese de a se purta masti de protectie, dovedite a fi total nefolositoare.
Nemtii acuza companiile farmaceutice ca au creat cu buna stiinta virusul si ca, fiind sistetic, puterea lui este destul de slaba, precum cea a unui virus banal de gripa. Asa ca bolnavii sunt tentati sa nu acorde importanta bolii, in multe cazuri, cateva stranuturi, secretii nazale apoase si putine transpiratii. problema este ca organismul uman nu poate recunoaste si reactiona eficient impotriva unui virus sintetic si, cu atat mai mult la un vaccin creat dupa o tulpina sintetica. In loc sa-si declanseze mecanismele de auto-aparare, organismele slabite se imbolnavesc cu virusul respectiv, oricat ar fi acesta de slab.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu majoritatea cutiilor au prospectul ci TOATE.
Dar probabil Legiuitoarea e cunoscuta ca un cal breaz si la locul ei de munca, asa ca s-au ferit aia ca de dracu sa aiba de-a face cu ea. Oricum cred ca nimeni nu reactioneaza prea bine cand vine una cu tupeul cat casa si urla ca vrea prospectu'!
Roaga frumos, legiuitoareo, si s-o indura vreunu sa-ti dea si tie bucatica aia de hartie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Altadata mai documenteaza-te si nu mai manipula oamenii si minti."aici vrei sa imi impui ca ai dreptate fara argumente, dupa analiza cuvintelor as cataloga aceasta fraza la manipulari dar de ce sa fim rautaciosi.sanatate tongue

| wdsasd a răspuns:

Rip pentru Toni Tecuceanu! iar mie nu imi e frica de aceasta gripa si nu imi voi face vaccinul pentru ca am auzit ca are si alte efecte! daca chiar mi-ar fi scris sa mor as putea muri si calcat de o ambulanta nu neaparat de gripa! aveti grija cu igiena!

| geronimo a răspuns:

Incerc sa~mi dau si eu cu parerea, cred ca este util sa va faceti un control medical in prealabil sa stiti cum stati cu glicemi, tensiunea si alti citiva indicatori de rutina si cu acordul MEDICULUI sa va faceti acel vaccin.Eu la~s face dar nu pot din cauza altor probleme medicale care imi iterzic acest lucru cu desavirsire si imi pare ff. rau, nu am nici o sansa sa ma apar, pe cind voi o puteti face si ezitati. Aveti de grija sa nu regretati mai tirziu, multa sanatate la toata lumea.